自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

我覺得啲所謂廚師嘅評判好差,小朋友廚嘢你想幾叻,句句都彈,如果學下外國嗰輯小廚神,彈少啲,多啲鼓勵同讚賞,唔好成日問雖然今次衰左,會唔會影響你煮嘢食嘅熱情信心blablabla,好on居。個肥仔喊嗰件事又成日拎出黎講,成日播返,如果你係個小朋友,心理一定有壓力

水晶宮

回覆:無記個小廚神

其實個節目d人成晚ee...ee...um...um咁,個tone鬼咁悶

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我一集都無睇過

pbpk03845784    發表於 15-8-18 14:59

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

係主持差就真,行去個小朋友到都唔係問有關煮野的事,係去阻住佢地,小朋友專注已不足,仲要走去9588,搞到小朋友忘了步驟,個咸的小朋友真係慘,不停播番果段野,想小朋友點答你?我只係覺佢地好搔擾

水晶宮

好媽媽勳章

無睇過,但見到廣告播個肥小朋友喊真係慘,開學一定比同學仔笑,

小朋友受挫折喊吓好正常, 無必要cut 出黎做廣告

pugbb    發表於 15-8-17 16:43

大宅

無記啲水準好低,黃翠如問啲問題又無聊,似係佢同bob兩個喺度玩

喊個小朋友仲慘,無睇過節目嘅人都知佢喊

首頁

尾頁

跳至