跳至

首頁

尾頁

伯爵府

畀面勳章

如題,thx

Be crazy. Be stupid. Be weird. Be whatever. Because life is too short to be anything but happy.

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章

如題??

樓主係咪打錯字?
花花真美好!

伯爵府

畀面勳章

引用:如題??樓主係咪打錯字?

原帖由 caca8j 於 15-09-08 發表
如題??

樓主係咪打錯字?
係呀,我要好和便宜

Be crazy. Be stupid. Be weird. Be whatever. Because life is too short to be anything but happy.

別墅

回覆:問香港邊間物理寄美國好和平

你說是移民搬遷定係寄小郵包?真係唔明你意思

伯爵府

畀面勳章

引用:如題??樓主係咪打錯字?

原帖由 caca8j 於 15-09-08 發表
如題??

樓主係咪打錯字?
係呀,應該打⋯好和便宜

別墅

回覆:qmui 的帖子

其實可以解釋吓物理在呢個問題內的意思嗎?

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

問香港邊間物理寄美國好和平>>>我估係問"香港寄嘢去美國,邊間物流公司好同價錢平?"

咁你係寄D咩,同埋幾多幾重?細件又輕嘅都係郵局架啦,移民果隻多嘢就要搵專做呢方面嘅物流運輸,我冇用過答唔到,等其他有經驗會員答你。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

伯爵府

畀面勳章

引用:問香港邊間物理寄美國好和平>>>我估係問

原帖由 rose-mag 於 15-09-09 發表
問香港邊間物理寄美國好和平>>>我估係問"香港寄嘢去美國,邊間物流公司好同價錢平?"

咁你係寄D咩,同 ...
六箱月曆應該那裏寄會較好,thx

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

qmui 發表於 15-9-8 22:59
六箱月曆應該那裏寄會較好,thx
有冇磅過幾重?
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

男爵府

回覆:問香港邊間物理寄美國好和平

樓主,借po 一問,謝謝。
請問香港寄小型傢俱到LA有介紹嗎

首頁

尾頁

跳至