美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

各位JM可以點搞呀

男爵府

飲LEMON水呀~

男爵府

畀面勳章

做激光去印

男爵府

引用:飲LEMON水呀~

原帖由 babykaman 於 15-10-25 發表
飲LEMON水呀~
就咁買檸檬篤來沖水飲

男爵府

引用:做激光去印

原帖由 KatheQuen 於 15-10-25 發表
做激光去印
我有諗過吖,其實幾次會見效?

男爵府

畀面勳章

其實好貴

男爵府

畀面勳章

你要預可能30000幾以上,sales又話狂sales你做水份,美白mask

複式洋房

回覆:毛孔粗大、勁深暗瘡印!

敷多d保濕mask

男爵府

回覆:回=ki=憶 的帖子

唔洗篤,切半個浸都得,我個人唔鍾意飲咁酸,不過我見樓上話做激光去印,我諗其實都唔洗既,我見我朋友都有得做去印facial,唔係激光都ok la激光個啲太貴啦,怕hard sell又要搵醫生做,何況而家啲醫生未必唔sell,我岩岩先中左伏

大宅

畀面勳章

引用:唔洗篤,切半個浸都得,我個人唔鍾意飲咁酸

唔洗篤,切半個浸都得,我個人唔鍾意飲咁酸,不過我見樓上話做激光去印,我諗其實都唔洗既,我見我朋友都有 ...
點中伏?

男爵府

引用:唔洗篤,切半個浸都得,我個人唔鍾意飲咁酸

唔洗篤,切半個浸都得,我個人唔鍾意飲咁酸,不過我見樓上話做激光去印,我諗其實都唔洗既,我見我朋友都有 ...

男爵府

回覆 開心華華 的帖子

話說好耐之前我JOIN 左 DR RXXXXX既FACIAL COURSE,但我已經冇再去,仲淨返唔多,跟住上個月生日佢CALL我叫我上去拎生日禮物,我本身都諗住算,唔拎,但咁岩我前2個星期要去飲想做下FACIAL,平時做開個間咁岩又有野做,跟住我就上去做左次FACIAL,一訓低佢就幫我睇皮膚,話我點點點,我都預左,唔理佢,之後個美容師同我講其實個生日禮物加3800蚊可以做一次HIFU,仲可以係星級醫生做,因為我而家只係係細美容院做下RF機個D,心郁郁又想試下,終於我買左一次,上個星期收左工走左去試,咁錢都俾左,冇理由唔做架嘛,一做完半邊面俾我睇效果,我話OK,但其實我又覺得同平時做RF差唔多,心諗C6等緊我食飯,唔該快D啦,點知個醫生走開左,留低個CONSULT係咁SELL我,我本身都心情唔錯,俾佢地煩到真係想XYZ@#..好在我最後堅持平安過渡...但成9點幾10點先走得俾C6炸哂形,而家做完都差唔多一星期,但係效果咪又係咁.....

大宅

畀面勳章

引用:回覆 開心華華 的帖子話說好耐之前我JOIN

原帖由 babykaman 於 15-10-29 發表
回覆 開心華華 的帖子

話說好耐之前我JOIN 左 DR RXXXXX既FACIAL COURSE,但我已經冇再去,仲淨返唔多,跟住 ...
細美客院rf機可以?

複式洋房

回覆:毛孔粗大、勁深暗瘡印!

激光係幾好,我以前一個月一次,但貴。其實平平地可以試下搽杏仁酸。

禁止訪問

禁止訪問

複式洋房

回覆 chuchubeauty 的帖子

做完激光係咪一定要搽反黑膏架?? 我做1064 Laser果隻. 但我如果去醫生到打斑又未必有反黑膏比,,只係叫你用熟水洗面, 但美院院又叫配返個反黑膏?? 咁姐係要定唔要好??

複式洋房

引用:回覆+chuchubeauty+的帖子做完激光係咪一定

原帖由 moyinc 於 15-10-30 發表

做完激光係咪一定要搽反黑膏架?? 我做1064 Laser果隻. 但我如果去醫生到打斑又 ...
我之前都係1064,醫生冇比反黑膏呀

複式洋房

係囉...我都諗緊反黑膏係咪必須?

複式洋房

引用:回覆+chuchubeauty+的帖子係囉...我都諗緊

原帖由 moyinc 於 15-10-30 發表

係囉...我都諗緊反黑膏係咪必須?
最好問番醫生哦

首頁

尾頁

跳至