美容扮靚

跳至

首頁
12345...12

尾頁

男爵府

KAY+2 發表於 15-11-11 18:44
我唔知係咪敏感,定係個油溝CREAM搽加按摩太勁。ANYWAY,無理由我用咁多年FS而家先敏感啩,所以我都想俾多 ...
Softener 嗰SET 真係幾抵, 但我會買Night Cream 同精華, 所以唔會再買softener 喇.

支精華油我都有啲敏感反應, 塊面未至於紅, 但有啲拮拮痕痕地, 用左幾次都係咁, 唔知係咪唔啱用.

侯爵府

gdmice 發表於 15-11-11 20:13
Softener 嗰SET 真係幾抵, 但我會買Night Cream 同精華, 所以唔會再買softener 喇.

支精華油我都有啲敏感 ...
噢, 原來唔止我敏感, 我平時好少敏感, 估唔到咁都出事

大宅

引用:Quote:原帖由+KAY+2+於+15-11-11+發表係啦

原帖由 weiwei6686 於 15-11-11 發表
真係好抵
搞到我買左nigh cream set 入面已有支油都想再入多set softner
If buy Shisedo, must 計盡分keep membership or redeem gifts

大宅

引用:Quote:原帖由+weiwei6686+於+15-11-11+發表

原帖由 helloyu 於 15-11-11 發表
If buy Shisedo, must 計盡分keep membership or redeem gifts
If birthday falls on November, 要好好利用生日double points and thankful week sets and 落deposit extra gifts

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

引用:Quote:原帖由 yvonne818 於 15-11-11 發表5

原帖由 jy0022 於 15-11-11 發表
christmas都有美白精華set,但我對比過,sogo買着數啲!
係,起碼少咗支精華同乳液,同埋sogo呢set支洗面係50ml, 點都係sogo著數d

男爵府

回覆 seasonbaby 的帖子

thanks, 呢個 eye set 好似值得一試喎
知唔知有無收緊去紋功效?
諗緊fs 好定 valmont 的 eye cream 好

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+weiwei6686+於+15-11-11+發表

大宅

回覆:Piglymeowbb 的帖子

Spend $6000 in a year on FS products to keep membership

禁止訪問

引用:Spend+$6000+in+a+year+on+FS+products+to+

禁止訪問

回覆:Piglymeowbb 的帖子

別墅

回覆:Shiseido~Sogo thankful week

請問1800蚊果set,入面有啲咩?

子爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

引用:回覆 seasonbaby 的帖子 thanks, 呢個 eye

原帖由 puresthell 於 15-11-11 發表
回覆 seasonbaby 的帖子

thanks, 呢個 eye set 好似值得一試喎
我都想知,另一post話valmont得呀?其實我想試fs先,好似抵D

子爵府

引用:請問1800蚊果set,入面有啲咩?

原帖由 kakakuma123 於 15-11-11 發表
請問1800蚊果set,入面有啲咩?
This one

男爵府

回覆:seasonbaby 的帖子

話valmont factor 2 eye cream 去紋呀
FS 系列其他產品有用過好嗎?

男爵府

KAY+2 發表於 15-11-11 20:29
噢, 原來唔止我敏感, 我平時好少敏感, 估唔到咁都出事
我皮膚比較敏感, 次次試新嘢都少少怕.
我成條Future line 都ok, 係支油有反應!

侯爵府

引用:Quote:原帖由+puresthell+於+15-11-11+發表

原帖由 seasonbaby 於 15-11-11 發表
我都想知,另一post話valmont得呀?其實我想試fs先,好似抵D
其實fs eye cream平均都ok, 我覺得以CP值,先試fs啦, valmont factor II 有效,但單買有啲貴囉

侯爵府

引用:Quote:KAY+2+發表於+15-11-11+20:29+噢,+原

原帖由 gdmice 於 15-11-12 發表
我皮膚比較敏感, 次次試新嘢都少少怕.
我成條Future line 都ok, 係支油有反應!
我都用咗full line好多年,係支油有反應,可能有太多礦物油

子爵府

引用:Quote:原帖由 seasonbaby 於 15-11-11 發表

原帖由 KAY+2 於 15-11-12 發表
其實fs eye cream平均都ok, 我覺得以CP值,先試fs啦, valmont factor II 有效,但單買有啲貴囉

...
多謝你的意見,我都有同感

男爵府

叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:helloyu 的帖子

我想問係點樣dep0sit架?我11月生日,又想去入貨,可以教我點做嗎?

男爵府

KAY+2 發表於 15-11-12 08:08
我都用咗full line好多年,係支油有反應,可能有太多礦物油
Kay, 我都係爬你寫啲文先試fs ga, 之前係用vital, 效果有但唔夠快.

原來係多礦物油, 其實佢隻味我幾鍾意, 如果塊面唔搽得, 啲sample 要來搽手腳同比老公用左去算.

首頁
12345...12

尾頁

跳至