美容扮靚

跳至

首頁
23456...12

尾頁

侯爵府

引用:Quote:KAY+2+發表於+15-11-12+08:08+我都用

原帖由 gdmice 於 15-11-12 發表
Kay, 我都係爬你寫啲文先試fs ga, 之前係用vital, 效果有但唔夠快.

原來係多礦物油, 其實佢隻味我 ...
哎呀,我都知自己導咗好多人買FS,不過真心share, fs係好啱乾肌用~ 希望你都啱用~

支油好似話搽頭髮都得,有sample就試下面o唔ok, 唔得就搽身同頭髮囉。

男爵府

KAY+2 發表於 15-11-12 11:29
哎呀,我都知自己導咗好多人買FS,不過真心share, fs係好啱乾肌用~ 希望你都啱用~

支油好似話搽頭髮都得 ...
多謝你分享呀!

我用開SHISEIDO, VP 夏天用OK, 冬天就用FS, 我係嗰種冬天搽CREAM 要大大PAT 搽先得嘅人, 佢隻NIGHT CREAM 夠晒潤.

侯爵府

seasonbaby 發表於 15-11-11 23:17
This one
請問E SET是否真係要21/11先有得賣? 謝.

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

引用:Quote:seasonbaby 發表於 15-11-11 23:17 T

原帖由 bero 於 15-11-12 發表
請問E SET是否真係要21/11先有得賣? 謝.
唔係,如果即時俾cash係可以即刻拎走,仲送多支10ml精華,我上個月尾已經買咗

侯爵府

yvonne818 發表於 15-11-12 12:31
唔係,如果即時俾cash係可以即刻拎走,仲送多支10ml精華,我上個月尾已經買咗

...

大宅

回覆 seasonbaby 的帖子

如果今日訂呢套...先比$500, 係咪會送10ML精華? 請問10ML 係咩精華?

先謝謝

大宅

回覆 cd_cwy 的帖子

我都想知...點樣最抵.....

子爵府

回覆:Shiseido~Sogo thankful week

如果11月生日,去sogo買野,仲有冇分儲?

子爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

引用:回覆 seasonbaby 的帖子如果今日訂呢套...

原帖由 li313424 於 15-11-12 發表
回覆 seasonbaby 的帖子

如果今日訂呢套...先比$500, 係咪會送10ML精華? 請問10ML 係咩精華?
Yes,但要指定日期去,或即時比cash.美白精華

大宅

引用:Quote:原帖由+bero+於+15-11-12+發表請問E+

原帖由 yvonne818 於 15-11-12 發表

...
有10ml咁多?我落左訂,送既好似得5.6ml

大宅

引用:如果11月生日,去sogo買野,仲有冇分儲?

原帖由 jy0022 於 15-11-12 發表
如果11月生日,去sogo買野,仲有冇分儲?
Of course yes! U should ask BA to check how much spending u had since 1/4/2015! For example, u spent $2000 beforehand! Then u have to decide u want to redeem $6000 one gift or $12000 2 gifts! If u want to redeem $6000 gifts, u just need to spend $2000 (birthday double points) on FS! Then go to pay deposit for $2500 sets to get extra 5.6ml serum! If u want $12000 2 gifts, spend $5000 this time! Then go to pay deposit for 2 $2500 to get 2 extra serum! Just mind u, if over $4000, extra 4 free gifts

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

引用:Quote:原帖由 yvonne818 於 15-11-12 發表

原帖由 Scarlettewong 於 15-11-12 發表
有10ml咁多?我落左訂,送既好似得5.6ml
你係咪訂fs?fs 係5.6ml, vital 就送10ml

大宅

回覆:helloyu 的帖子

好詳細!謝謝

大宅

回覆:seasonbaby 的帖子

謝謝你

別墅

見WEBSITE 有呢SET, 好唔好用?

男爵府

回覆:Shiseido~Sogo thankful week

我收到 Shiseido FS LX 嘅信,有精華油組合($1300)。

FYI

大宅

引用:Quote:原帖由+Scarlettewong+於+15-11-12+

原帖由 yvonne818 於 15-11-12 發表
你係咪訂fs?fs 係5.6ml, vital 就送10ml
係吖,你好醒吖

禁止訪問

引用:我收到+Shiseido+FS+LX+嘅信,有精華油組合

男爵府

Piglymeowbb 發表於 15-11-12 18:44
點解我從來未收過信?fs 會員都有分grade?
我都係呀, 大部份資訊優惠都係其他JM 講我先知. 曾經問過BA, 佢話應該有寄出, 對過地址, 但都係從未收過. 有D優惠知都無用, 去到買話要見封信先得.

男爵府

引用:Quote:原帖由 jazzcode 於 15-11-12 發表我

原帖由 Piglymeowbb 於 15-11-12 發表
點解我從來未收過信?fs 會員都有分grade?
我從未買過 fs 系列,
其他系列都無成set 買,
某一天,fs 系到就寄左封信哪我換sample 試下,就一路都有寄嚟。

首頁
23456...12

尾頁

跳至