用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國商店facebook專頁
王國facebook

婦女醫護 今日: 5|主題: 24418

go 食咩可以今啲M快啲黎完?

男爵府

國民生產總值:9434

我今日己經幾八日,
我己經頭暈軍,
有無啲咩食咗會快完啲架!
我己經飲咗杞子紅棗圓肉茶,唔得架!

王國熱話
聘請酒吧侍應 (屯門區)
在家工作全職媽媽岩做
助理理財顧問(掛牌/兼職/全職)有培訓津貼...
學習中心招聘長期兼職功補班老師

大宅

國民生產總值:1739

好媽媽勳章

海天堂龜令膏都有效架, 我試過遲左2星期, 食完第日就來M

男爵府

國民生產總值:9434

原文章由 sying 於 08-8-8 17:18 發表
海天堂龜令膏都有效架, 我試過遲左2星期, 食完第日就來M

唔好意思,唔係啲m快啲黎,
係快啲完,
因為黎咗己經八日,因為我次次黎親都起碼十日八日,
好辛苦。

男爵府

國民生產總值:5402

食紅棗會令m得更多,最好m 完後才吃。

大宅

國民生產總值:1591

馬年勳章

原文章由 carmen911 於 08-8-8 03:44 PM 發表
我今日己經幾八日,
我己經頭暈軍,

杞子紅棗圓肉茶係行血架喎~黎緊經期通常都吾好飲~因為會令到d經期好難收架~
如果要飲~就要經期完晒~乾淨晒先好飲

複式洋房

國民生產總值:172

原文章由 carmen911 於 08-8-8 15:44 發表
我今日己經幾八日,
我己經頭暈軍,

飲杞子紅棘圓肉荼梗係攪到m come唔完啦,
行氣活血架,你應該m乾淨之後先好飲呀
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎