自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

auntie_big 發表於 15-12-1 23:32
就憑佢第一集撕裙攞棉條,我會睇落去
我都係

呢套野無話過係跟足黎拍,當青春劇睇咪得囉

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 熱血金章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回

回覆 TzeChingMaTa 的帖子

水晶宮

回覆:jksd 的帖子

做醫院時間長,日對夜對,有感情唔奇,但基於已有家庭所以保持呢種曖昧關係。

水晶宮

回覆:Activehealth 的帖子

嘩!後欄放倒禁多野??咪損晒?倉鼠直頭覺得冇可能!!!!

子爵府

引用:朋友本身喺醫院工作,佢話套戲好離地

原帖由 文文送 於 15-12-01 發表
朋友本身喺醫院工作,佢話套戲好離地
引用朋友部分意見 ⬇

乜醫生會幫姑娘買蛋治奶茶嘅咩?如果係,咁我日日都唔使自己去買早餐...

姑娘又點會自己推病人去做檢查?

病房嘅 HCA 會去送文件?

北韓城個角色更過份,做到好神勇咁……好似係註冊護士黎咋喎,唔知以為佢係醫生

我和我最後的倔強,握緊雙手絕對不放,下一站是不是天堂,就算失望不能絕望!

男爵府

引用:陳煒和豹哥咩關係

原帖由 dearestd236 於 15-12-01 發表
陳煒和豹哥咩關係
我都想知

珍珠宮

減齡達人勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

引用:Quote:原帖由+文文送+於+15-12-01+發表朋友

原帖由 文文送 於 15-12-02 發表
引用朋友部分意見 ⬇

乜醫生會幫姑娘買蛋治奶茶嘅咩?如果係,咁我日日都唔使自己去買早餐...
買蛋治奶茶係因為佢兩個有d曖昧先係咁

琥珀宮

畀面勳章

引用:琴日冇睇不過醫院有好多奇怪野發生唔出奇但

原帖由 rainszesze 於 15-12-02 發表

琴日冇睇
係呀,好多書都有爆醫院嘅點滴,估到嘅有,但估唔到嘅仲多架

rainszesze    發表於 15-12-2 11:12

子爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

公爵府

引用:Quote:原帖由 幸福花 於 15-12-01 發表回覆

原帖由 sarahwong420 於 15-12-02 發表
唔係塞兵兵球咩????
我聽係高爾夫球

子爵府

引用:最大問題係揾豹哥做醫生

原帖由 bing-jing 於 15-12-01 發表
最大問題係揾豹哥做醫生
笑左

伯爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章

回覆:9點半套戲,點解下下咁激

有人打電話黎咁點

侯爵府

回覆 Activehealth 的帖子

仲有咩奇事, 想8~

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

引用:以前喺澳洲醫院做見過啲case係肛門塞紅蘿蔔

原帖由 Activehealth 於 15-12-02 發表
以前喺澳洲醫院做見過啲case係肛門塞紅蘿蔔,照X光見到尖果邊向上,個男人仲話佢行過田跣倒所以塞咗入去bac ...
幾年前,香港有單新聞,有個男人用活膳塞肛自慰, 綁住鱔嘅繩斷咗,條膳「捐」咗入去咬穿腸

meimei11    發表於 15-12-2 21:08

大宅

晞喵 發表於 15-12-2 00:17
我想知點塞電話入去多啲,哩家啲電話咁大部
baby 都生得出, 電話濕濕碎

男爵府

she007 發表於 15-12-2 10:31
嘩!後欄放倒禁多野??咪損晒?倉鼠直頭覺得冇可能!!!!

你劏過屍未?
你點知無可能?

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

其實呢...... 我覺得呢...... 電視電影係夢工場,有時現實生活無可能發生既事,喺電視電影中實現下都幾過癮,所以某程序上我接受離地,好似劇中洪永城個角色好似神醫咁,我都唔信現實中有,但睇電視作為娛樂又幾得意丫,如果全部都係實況劇,會幾悶,最好咩劇種都有,各式其適。

Sinyee0127    發表於 15-12-3 01:26
李豆豆    發表於 15-12-2 16:31
幸福花    發表於 15-12-2 16:16
山豬    發表於 15-12-2 15:57

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

水晶宮

引用:其實呢......+我覺得呢......+電視電影係夢

原帖由 小草 於 15-12-02 發表
其實呢...... 我覺得呢...... 電視電影係夢工場,有時現實生活無可能發生既事,喺電視電影中實現下都幾過癮 ...
Agree x 100000, D人成日話要實況劇,下下實況真係好沉重,輕鬆D好!

水晶宮

引用:Quote:原帖由 小草 於 15-12-02 發表其實呢

原帖由 eggcarol 於 15-12-02 發表
Agree x 100000, D人成日話要實況劇,下下實況真係好沉重,輕鬆D好!

首頁

尾頁

跳至