夫婦情感

跳至

首頁
12345...46

尾頁

複式洋房

你們好!頭先睇完澳洲的故事同埋誤做第三者之後!決定將自己的故事寫出黎!但我相信到尾聲一定會有人媽义我!但我都希望將自己的故事分享,希望大家比下面唔好鬧咁甘😂
我由細到大都係住新界區,而我的初戀是在中一開始,但拍了三個月就結束,因為佢返工,我返學,大家小時間見面,在我15歲哪年認識到一個姑爺仔,我初時都唔知的,但之後我的契家姐話我知我先知道,我契家姐係佢朋友女朋友,但好彩係我只比佢呃左二佰幾元,而佢當時帶左我去錦田做酒吧,陪人飲酒果d,我只係去過兩次,跟住佢失左蹤,完全搵唔到佢,之後聽契家姐講原來佢衰十一入左去,而我都無再同佢地聯絡,我去左m記做,亦開始好多男仔追,好快就同左第二個男仔一起,跟住無幾耐個姑爺仔再搵我,我都無再理佢!(我要準備食飯,夜d再更新)😊😊

複式洋房

回覆:venusyan0708 的帖子

仲未食得,咁我再寫多d先!跟住我同第二個一起一個月之後都分開了,因為當時做m記,有好多人撩,跟住我好快又再同第二個一起,而我當時係半工讀的,一路返私校一路返m記,因為我同媽咪關係唔好,所以有時我地成日吵架,跟住我都會同m記的人去唱k,唱到第二朝,或者在公園訓天光,跟住無耐有日我的契家姐黎m記搵我,之前提過姑爺仔朋友的女朋友,話佢轉左第二間酒吧度做,叫我過去幚手,咁細個比較貪玩,跟住就帶埋我m記同事一齊返,(要食飯了,夜d再更新)😊😊

大宅

育兒性格勳章

up

伯爵府

BK Milk勳章

回覆:我的重新故事(內容比較長,不喜勿插)

大宅

好心急

別墅

複式洋房

回覆:yoyo0811 的帖子

激死我,頭先打左好大段,無啦啦出返主頁無哂,趁兩個公主訓左,而家努力打多d字!😁😁
跟住就展開一路返酒吧一路返m記同一路讀書的日子,但當時我唔係日日返酒吧,一星期只係返一兩日,而在果段時間我都不停拍拖,無一個係長過三個月,但就無性關係,全部都諗住玩玩下,因為細過的時候都想留比結婚果個,到15歲半果年就開始了第一段超過三個月的感情,稱呼佢做L ,佢係我哥哥中學同學,細過的時候,成日聽哥哥講佢好靚仔,又話佢係情聖,已經好想識佢,在一次朋友介紹下就終於認識我當時的偶像,而我同佢識左大約一個月就開始情侶關係!
但因為在未開始的時候已經知道佢要等之前女朋友出黎,當時佢之前女朋友成日離家出走,就比佢屋企人的左左去女童院,去女童院之前個女仔因為有左Bb,被迫打掉,所以L 覺得欠左佢,一定要等佢出黎,而我都唔介意,大家就開始了!可惜女仔點會咁大方,大家一起時間長了,我就越怕失去佢,亦因為係咁情況,我亦成日一腳踏兩船,但其實最愛都係L ,時間好快咁過,個女仔亦差不多出來了,而我同佢都決定和平分手,做返朋友. 但大家又係咪真係捨得放低呢?當時同L 已經一齊左半年,我又可以點做,難道求佢,我又唔想做到咁,就在我地分開第二日,我要上庭,原因係在未識L 之前,識到一班壞朋友,有日佢地去打一個女仔的時候,我八掛跟埋去,當時主謀話有份睇都要打,如果唔係就打我地,咁我就摸左個女仔幾下,其實個受害人都無諗過告我地,只係諗住告打得最甘果幾個,自己講義氣,認左自己有份,亦因為依件事比人打到豬頭咁,事緣係無人知個主謀全名,無人有方法搵到佢,警察就話如果再搵唔到個主謀,就將罪名判落我朋友身上,因為佢係打第二甘果個,而我覺得咁對我朋友好唔公平,我就將個女仔全名話比警察知,我都唔明點解果次我記憶力突然咁好,在一年之前,我睇過yes的\'成市驚喜\'係果個主謀,我一直記得佢個全名,因為佢出黎玩用假名,就係因為講左佢個名比警察知,兩日之後,佢帶七個女仔由ok扯我頭髮扯過垃圾站,(由ok到垃圾站要五分鐘)打左我兩個鍾,當時我怕死,無報警,今日寫住依度先,對眼好倦,明天再更新!大家晚安😘

大宅

Up

大宅

lm

別墅

男爵府

回覆:tsangchan060606 的帖子

別墅

up

大宅

大宅

大宅

BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

回覆:jillbanana 的帖子

水晶宮

2018復活節勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

大宅

男爵府

追。

複式洋房

回覆:小靜~ 的帖子

趁要等工人回來的時候,我又再更新小小先😂😂
到了上庭哪天,L沒有來到,因為我在受感化期間晚晚出街,所以要入懲教所,因為當時我已經16歲,所以唔可以入女童院,我入左14日,依14日簡直係惡夢,我仲要在這個時候發燒,幸苦到死,而L都有寫信比我,叫我唔好唔開心,佢會等我出黎,而L都有日日打比我媽咪關心媽咪,時間好快到了14日,其實懲教所極力話我適合入去,但幸好我媽媽幫我求情,因為我有哮喘,所以我媽媽擔心我會病發,而L都有黎,判左無事之後,我可以返屋企,簡直開心到死,因依次經歷,所以我唔敢再去玩了。而我亦無再讀書,讀完F.4之後就做髮型屋,我同L的感情亦開始糾纏,唔知邊個話比L女童院的女朋友知我同L一齊,所以個女仔出返黎之後同左第二個一齊,最後都無同返L一齊,而我在好似99年,差不多就新年期間,無做髮型屋,去左做餐廳侍應,識左個女仔,佢介紹左個男仔比我,稱呼叫做B 啦!在果個時候我成日都會過B朋友屋企玩,識左B差不多一星期,我們好自然一齊了,唔知係咪真係男人都係自私,其實本來L已經同我講左分手,又話追返個女仔,但當知道我同了第二個一齊之後,又黎哄返我,我初時真係心軟,但我唔想再做後備,所以最後都絕情say no,我同L 亦做返朋友,我同B亦一齊了半年,分手原因係佢同班朋友去了長洲識左班女仔,而我唔想佢再過返長洲,佢死都要話返去搵佢班朋友,所以我就話分手,但在分手初期,我根本放唔低,經過自己又成日出去玩,慢慢我就放低左B!(待續)

男爵府

首頁
12345...46

尾頁

跳至