自由講場

跳至

首頁
34567...8

尾頁

伯爵府

2018復活節勳章

引用:後悔無俾老公d老死做兄弟,驚佢地勁爆粗。

原帖由 lingan 於 15-12-11 發表
後悔無俾老公d老死做兄弟,驚佢地勁爆粗。
雖然佢無講,但佢應該覺得好遺憾。 ...
我老公個老死又係勁粗口,個人又烏where,飲左酒就即刻發酒顛架。
我6299都叫我地唔好搵個老死做伴郎。
但最後我地都唔理,照叫個老死做。
點知超驚喜,個老死專登去剪個靚髮,做左套靚西裝,
而且果晚我完全聽唔到佢講一個粗口字同無飲過一杯酒。

之後我地蜜月返黎,再搵個老死飲餐飯,然後陪佢再狂飲酒。

lingan    發表於 15-12-15 10:18

大宅

回覆:回想起自己婚禮最唔滿意既部分?

我個唔知醜99

子爵府

原來大家咁多不愉快事件

我好滿意我個婚禮
好嘅攝影師,好嘅化妝師,好嘅兄弟姊妹,
好嘅酒樓(安排得好好),好嘅天氣,
絕大部分我都很滿意

只係有幾個朋友完全0通知黎唔到
(但明明佢地可以事前話我知)
我就明白佢地根本唔重視我,唔當我係真正嘅朋友。。

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:熊貓小姐 的帖子

遊戲太三級,但之後朋友結婚唔俾玩遊戲,我冇仇報

珍珠宮

老公戒左煙,但送客後係到食煙飲酒仲要比人隊醉

攝影收貴我早拍晚播,但遲遲未整好條片,整完出黎都係垃圾

珍珠宮

仲有一個,早一晚仲話黎,收晒我帖同餅咭仲要求預多個位比佢老公,跟住當日放我飛機既\"朋友\".

大宅

步人教堂前不記得蓋頭紗,敬酒時忘了帶金器,回想起來是MUA的責任

子爵府

冇唔滿意。非常感激個攝影師添。原因係佢捕捉咗我同老公幸福開心嘅笑容。奶奶勁黑面,嬲爆爆個樣。成為對強烈對比。自己個仔結婚都唔祝福,搞搞震... 有相為証。

公爵府

好多都係化妝攝影
不如開名

公爵府

引用:個化裝係朋友價,個化妝見我比利是少,所以

原帖由 CathyChan1126 於 15-12-11 發表
個化裝係朋友價,
個化妝見我比利是少,
所以好拿西,
邊個啊

子爵府

唔記得同化妝師落實每個髮型,明明就係睇中試妝時嗰個頭,但係大婚日完全冇出現過

子爵府

引用:去敬完酒返嚟我碗翅被人食咗自己結婚碗翅都

原帖由 greenpea 於 15-12-11 發表
去敬完酒返嚟我碗翅被人食咗

自己結婚碗翅都冇得食,超罄
咁你咪食左你老公個碗囉

侯爵府

好滿意。。係擺完第二日就發燒,睇醫生。。

公爵府

c6個外甥仔滿場搞破壞,週圍走,玩勻主家席所有餐具,踢跪墊……佢父母完全唔理,到而家我都好憎佢一家,個外甥直到今日一聲舅母都冇叫過,俾利是一句多謝都冇,真係三歲定八十……

珊瑚宮

親子王國15週年勳章 BK Milk勳章

家文 發表於 15-12-11 17:20
咁你咪食左你老公個碗囉

99 第一時間叫佢個仔食

男爵府

裙裙著得太高,攪到d相影出嚟好似吊腳咁

男爵府

叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

請咗個好耐無見嘅朋友(男)嚟,未開始已經勁飲酒,酒樓註冊時佢已經醉醉地猛同我同事講識咗我十幾年,又話我今日好靚,叫我要幸福,之後入席後又多次走嚟主家席同我敬酒同影相,搞到我6299猛問佢係邊個,我唯有話係由細識到大嘅哥哥,喺外國返來,所以熱情D。之後放完honeymoon返工見番同事,係咁笑我問果個係咪我ex,果日好似「愛人結婚了,新郎不是我」咁!其實佢係我best friend嘅 ex,但我best f果日囡囡突然入院嚟唔到,可能個男見唔到個ex,傷心過度啩!

子爵府

引用:Quote:家文 發表於 15-12-11 17:20 咁你咪

原帖由 greenpea 於 15-12-11 發表
99 第一時間叫佢個仔食
如果我係你,我會即刻批我老公爭,再俾多個眼神佢示意讓俾我食

頭號閒人    發表於 15-12-11 22:31

複式洋房

回覆:catfield 的帖子

真係好老死

複式洋房

引用:請咗個好耐無見嘅朋友(男)嚟,未開始已經勁

原帖由 cd_cwy 於 15-12-11 發表
請咗個好耐無見嘅朋友(男)嚟,未開始已經勁飲酒,酒樓註冊時佢已經醉醉地猛同我同事講識咗我十幾年,又話我 ...
可能真係鍾意你好耐,而你又唔知尼

首頁
34567...8

尾頁

跳至