網購天地

跳至

首頁
34567...19

尾頁

侯爵府

鰻魚仔 發表於 16-2-3 13:03
点解要退款?

新年前運唔到落黎,唔係賣家既問題播。

當然,如果新年前收到貨就最好啦。而且快遞送唔到貨,我要求賣家延遲收款期都好正常,係佢唔應我。

大宅

引用:Quote:鰻魚仔 發表於 16-2-3 13:03 点解要

原帖由 ensureyip 於 16-02-03 發表
我指新年前送到唔到朋友大陸屋企,唔係送到香港。我知唔係佢問題,係快遞加新年問題,我都唔係真係要退款 ...
哦,原來可以咁。。。

男爵府

回覆 ^--^ 的帖子

我改左呢款, 因多左按摩頭(12個), 按大D面積, 同有魔術貼唔洗用手拉住, 又有大細力較及又係充電,可無線用, 同牌子, 229, 一樣35元順豐賣家直寄香港自取, 取消左之前絨布209那個, 呢間多D人買.....到左再報告...

http://world.taobao.com/item/524900890274.htm?fromSite=main&spm=a312a.7700846.0.0.o9lHzt&_u=366s8e9ec53

大宅

引用:回覆 ^--^ 的帖子我改左呢款, 因多左按摩頭

原帖由 ^--^ 於 16-02-03 發表

回覆 ^--^ 的帖子
jm,啲寶貝你愈搵愈勁

原來你今早未畀錢?

定係未發貨都可以申請退款?

大宅

回覆 ^--^ 的帖子
你買兩三個,可以同時間用,爬在床上,好似畀人按咁,又搞笑又正喎!

男爵府

回覆 鰻魚仔 的帖子

我比左錢呀, 佢未發貨,我申請退, 佢都未退架, 但應會退....

佢呢間都有布絨款, 用手機買係198, 平D呀, 不過, 我貪心買12個按摩頭睇下有無舒服D, 又係寄順豐, 睇下7号可唔可以拿到...

今日再問, 明日5号已可以去自取啦, 頭尾3日寄到.....

男爵府

回覆 鰻魚仔 的帖子

又真係幾鬼舒服架, 幾個一齊按幾攪笑, 我呢兩日痛都無出去按, 甘鬼凍, 你介紹個又真係好鬼舒服...都係響屋企用佢來按, 又ok, 真係要多謝您, 平好鬼多呀....

複式洋房

有冇人買過按腳果D? (包住隻腳按)

民房

回覆:淘左按摩器,超舒服。

講到咁舒服令我都想買!樓主,請問你係點運黎香港?

民房

回覆:ef5118 的帖子

我都想知,之前試過osim腳機,好舒服!好想買部類似!

大宅

引用:回覆 鰻魚仔 的帖子又真係幾鬼舒服架, 幾個

回覆 鰻魚仔 的帖子
係,當背部有些位好酸,就其放個按摩器上去,真係好鬼爽,唔洗麻煩老公按

大宅

引用:講到咁舒服令我都想買!樓主,請問你係點運

原帖由 Joey.l 於 16-02-04 發表
講到咁舒服令我都想買!樓主,請問你係點運黎香港?
我第一部用淘寶直送,25人仔,另30元住宅上門

民房

回覆:鰻魚仔 的帖子

我以為係用什麼托運公司Tim, 明白了,謝謝

大宅

回覆 ^--^ 的帖子
等您分享邊個正d

男爵府

回覆 sinman1314 的帖子

到左手, 試完, 大家都係等無貨那個, "美妙"的到位一些, 轉得快, 而且大力D, 雖然得八個頭, 但真係好正...

樓主你那個正些...夠力又到位, 轉得快, 好舒服好鬼爽, 一比之下, 立見高下....希望佢有減價, 259, 早知早D拍...

複式洋房

請問無線係咪呢部?
复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【 美妙按摩披肩揉捏 颈椎按摩器 腰部背部按摩 充电式颈肩乐颈肩】 http://b.mashort.cn/h.jithT?cv=AACkTVoe&sm=ce75dd 🔑淘口令 🔑

複式洋房

回覆:大眼青蛙 的帖子

https://detail.tmall.com/item.htm?spm=a1z10.3-b.w4011-2629368125.105.1gq9Gb&id=45476003009&rn=35e467d0219d3f4fc505727fe64fa1ca&abbucket=10

大宅

引用:回覆 sinman1314 的帖子到左手, 試完, 大家

原帖由 ^--^ 於 16-02-05 發表
回覆 sinman1314 的帖子

到左手, 試完, 大家都係等無貨那個, "美妙"的到位一些, 轉得快, 而且大力D, 雖然 ...
其實我估到,愈多頭,感覺就似平左,冇果下click一click, 啲力就應一些。

多謝你分享呵!

複式洋房

樓主,無線係咪呢部?
https://detail.tmall.com/item.htm?spm=a1z10.3-b.w4011-2629368125.105.1gq9Gb&id=45476003009&rn=35e467d0219d3f4fc505727fe64fa1ca&abbucket=10

大宅

引用:https://detail.tmall.com/item.htm

原帖由 大眼青蛙 於 16-02-05 發表
https://detail.tmall.com/item.htm?spm=a1z10.3-b.w4011-2629368125.105.1gq9Gb&id=45476003009&rn=35e467 ...
係呵259喱部~看來應該係無線果部,鋪主應該加左價,開多條link變新寶貝。

不過你可旺旺佢問清楚,功能係咪等於有線169人仔果部。

首頁
34567...19

尾頁

跳至