自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

大家有無坐過?感覺隱陣嗎?我地係外國坐過D平價小型機,感覺有D危險,所以Cebu Pacific 尼類公司唔敢坐。Air Asia OK 嗎?
Xxxxxxxxcc

子爵府

虎到金來勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

我覺得 ok 架, 係 Malaysia 好多 flight 架!

水晶宮

回覆 #1 Gisele 的文章

我無坐過呢間航空公司既機.
尋日收到免費曼谷機票offer, 有興趣可睇下:-
[url=http://hk.deals.travelzoo.com/ai ... _medium=email_top20]http://hk.deals.travelzoo.com/ai ... _medium=email_top20[/url]

http://www.airasia.com/site/ch/tc/home.jsp

[ 本文章最後由 CINDYC 於 08-9-18 10:11 編輯 ]

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

男爵府

我坐過...OK喎
D位好似比Jetstart闊少少架

禁止訪問

侯爵府

係咪1way 定return??, 未加tax.?
我上個月去檳城坐馬航都係8舊水ticket, 但tax要成千銀.
原文章由 KITKITDaddy 於 08-9-18 10:07 發表

From HK to Bangkok, the price of air-ticket is really $470??

大宅

謝謝,我地諗住訂去清邁D機票,好平。

成曰聽人講OX點恐佈,Air Asia 係咪應該好好多?
Xxxxxxxxcc

版主

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

昨晚試過,冇位。

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

直頭無空姐,唔洗驚恐唔恐佈。
原文章由 Gisele 於 18/9/2008 10:12 發表
謝謝,我地諗住訂去清邁D機票,好平。

成曰聽人講OX點恐佈,Air Asia 係咪應該好好多?

大宅

我都覺得ok架, 我係七月去浮羅交怡個時坐過囉.

原文章由 momofish2002 於 08-9-18 09:46 發表
我覺得 ok 架, 係 Malaysia 好多 flight 架!

伯爵府

好媽媽勳章

我幫daddy媽咪訂過, 佢地都話ok, 但要注意, 因為行李同機上食物要另付費用, 可在網上book時訂埋.

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我7月去沙巴坐過, OK架, D機唔殘, 幾新, 來回都好準時.

大宅

無空姐無services都無所謂,最緊要安全。

我見過D朋友話D機唔安全,回程買過号一開間航空公司嘅機票呀!!

原文章由 Elefant老婆 於 08-9-18 11:29 發表
直頭無空姐,唔洗驚恐唔恐佈。
Xxxxxxxxcc

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

睇下你認為安全嘅定義係咩?
不過短程係幾好嘅,D機係舊D,連椅都凹凹地,不過坐一陣都無所謂。
原文章由 Gisele 於 18/9/2008 11:47 發表
無空姐無services都無所謂,最緊要安全。

我見過D朋友話D機唔安全,回程買過号一開間航空公司嘅機票呀!!

首頁

尾頁

跳至