少年成長

跳至

首頁

尾頁

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆:應比囡囡除毛?(用除毛機)

呢個係基本禮儀。如果唔小心露出海膽,俾人笑架。
機都好,如果佢唔怕痛,車一次都keep到2、3星期。我女就用超市即棄剃刀(十幾蚊一包有幾把果d)。等佢夠18歲帶佢做彩光。我自己做緊m字頭果間,288加拿大任做,真係好抵

mkpetpet    發表於 16-10-28 19:07

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

$288係無限任做做到你唔想再去。所以堅抵。我做左3轉,無左8成。有人話彩光無激光咁快,但咁價錢我收貨有餘。
每次去頭尾15分鐘左右啦(連等連做)。佢會sell一句半句,你話唔駛佢就算。都可以接受。

王國長老

係會每次越做越少,全期兩年清晒,我join左半年。(睇返張卡原來我去左4次)。呢兩年內自己可以剃,但唔可以拔。

王國長老

都係果句, 儀態一種, 早2,3年有次成班同學+家長去宿營, D女仔去游水, 一舉起手成隻海膽走晒出黎
如果幾百蚊部果D拔毛機, 豐擇百老滙都有, 我自己用百靈; 不過肯定唔怕痛至好, 我好多朋友話我變態!
彩光我問過要夠18歲至有得做, 有無第2間唔駛我就唔知喇

首頁

尾頁

跳至