自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

侯爵府

belibaba 發表於 16-2-17 10:28
司傅只睇佢年月日加面相分析⋯
師傅睇另一半夾唔夾其實睇相和年月日已知的, 個個都係咁, 我都會睇吓師傅講未來一年事係咪準和自已容唔容忍到佢的缺點而作決定。

公爵府

回覆:belibaba 的帖子

危險,速途。

Birth 15/3: W:4.2kg  L:52cm HC:37.5cm
Day 09: W:4.37kg  L:55.5cm HC:37cm
Day 46: W:7kg L:62m HC40.5cm
Day 82: W:~9.2kg L:~66cm
Day 112: W:~10.4kg

大宅

引用:仲話結婚就離婚 無得救(個算命師好多BK人提

原帖由 belibaba 於 16-02-17 發表
仲話結婚就離婚 無得救
(個算命師好多BK人提過)
咁係味唔睇會好D? 而家睇完搞到自己凝住凝住仲衰,唔睇都睇左,你又話佢咁既脾氣,不如你試下下次再係咁就平心静氣同佢講返,或者搵日大家都好心情既時候講,講完都冇改善,咁你先再諗要唔要分開啦。。

大宅

引用:Quote:原帖由+belibaba+於+16-02-17+發表仲

原帖由 Amandang0124 於 16-02-17 發表
咁係味唔睇會好D? 而家睇完搞到自己凝住凝住仲衰,唔睇都睇左,你又話佢咁既脾氣,不如你試下下次再係咁就 ...
我都放棄左講 因為實迫到佢發脾氣 盞搞著我
而家好似見步行步咁⋯

珍珠宮

回覆:算命師話男友是一個劫

算命呢家野,真係唔好隨便問!

一係堅持唔信就唔去算命,否則問咗唔理可能更麻煩!

男爵府

引用:仲話結婚就離婚+無得救(個算命師好多BK人提

原帖由 belibaba 於 16-02-17 發表
仲話結婚就離婚 無得救
(個算命師好多BK人提過)
比我會睇多2個先,師父呢d要夾先準

做人至緊要開開心心 :-D

大宅

引用:Quote:belibaba+發表於+16-2-17+10:28+司傅

原帖由 ritalau012 於 16-02-17 發表
師傅睇另一半夾唔夾其實睇相和年月日已知的, 個個都係咁, 我都會睇吓師傅講未來一年事係咪準和自已容唔容 ...
因為我唔係睇流年 所以好難淨睇今年作決定

禁止訪問

引用:Quote:原帖由 ac917 於 16-02-17 發表你自

大宅

引用:Quote:原帖由+belibaba+於+16-02-17+發表其

原帖由 EVA222 於 16-02-17 發表
即是有點家底少爺仔,視乎自己忍耐力。
我認定左其實我就好忍得

但我唔忍得既係 算命師話佢會因桃花而同我離婚

男爵府

回覆:belibaba 的帖子

睇面相都睇得出你男友發脾氣,而你都了解男友問題。將來既路,控制在你手。只怕婚後,你忍受唔到另一半脾氣,而選擇離婚。 一個願打一個願捱。 命運在你手。自己給一年時間,再看清楚吧。

禁止訪問

大宅

引用:男友是否合你,你自己最清楚。算命這些都好

原帖由 沙崙玫瑰 於 16-02-17 發表
男友是否合你,你自己最清楚。
算命這些都好信?有算命話某人活不過35歲,某人寫blog,証明算命師說謊,樓主 ...
我以前都睇過 今次司傅都算係講左大概之前司傅講既野

但因為之前睇果個果陣 我未拍拖
但今次就

其實我自己去過求籤
求左下下籤

禁止訪問

引用:Quote:原帖由 EVA222 於 16-02-17 發表即是

公爵府

2018父親節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

你有冇同男朋友講,要改下啲脾氣....如果講左都冇改善,就要諗下結婚後你頂唔頂得住先~

珍珠宮

引用:諗起譚x文同陳x菁有算命師傅好似話佢地命犯

原帖由 c.vieri 於 16-02-17 發表
諗起譚x文同陳x菁
有算命師傅好似話佢地命犯相沖定唔知邊個黑邊個,如果一齊就會「梅」同運濟,佢地 ...
霆峰柏芝都係,嗰陣佢地結婚冇人批佢地有好結果,但佢地依然山盟海誓咁要一齊,果然………

黑白豬    發表於 16-2-17 12:37

珍珠宮

E D野,信則有不信則無

你睇下我爺爺丫,佢同麻麻生左我2叔之後,帶住當年係BB GE 2叔去算命
算命佬話2叔大個不會孝順父母,而且仲成日為屋企帶黎D小麻煩
之後阿爺阿麻當然嬲LA,係嬲2叔AR!成日打2叔,哈2叔,最後2叔18歲果年,頂NG順,搬左出去住,2叔話佢父母對佢咁衰,咁多年反比佢地虐待,咩父母恩都還曬仲有突,所以搬左出去之後無再比過家用爺爺麻麻

爺爺麻麻就話2叔拒絕比家用,好不孝,更加覺得個算命佬講得岩

=.="

我相信,如果爺爺麻麻當年無因為個算命佬所講而咁對2叔,2叔就NG會大過之後咁對返佢2個

所以,樓主,你算完當聽故仔好LA,千其NG好學我爺爺麻麻咁信到十足

大宅

回覆:EVA222 的帖子

係 唔清既話差唔多連埋一齊添

伯爵府

沒有得到本人字面上允許,文字傳媒不許引用/摘錄/轉載本人任何留言,以作報導或任何其他用途。

男爵府

我都試過去旅行遇到個50多歲女導遊話識睇相,握住我老公隻手就話知會有幾多仔女,佢話有3個,而家有2個,唔知準唔準

琥珀宮

小朋友性格,即係大唔透仲鍾意玩未定性,如結咗婚生咗小朋友未必肯共同承擔要你一個一腳踢,你要自己諗清楚

首頁
12345...7

尾頁

跳至