母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

準備喂人奶,想問下係咪應該買大一個size 既bra for 到時谷奶/胸脹?

子爵府

引用:準備喂人奶,想問下係咪應該買大一個size+

原帖由 Tnkinonstop 於 16-02-21 發表
準備喂人奶,想問下係咪應該買大一個size 既bra for 到時谷奶/胸脹?
你生左未呀

我生之前係36C。餵左人奶3個月,平時泵好奶就38D到,一谷恆奶我諗40D都有

我用無wire個d餵奶bra

大宅

回覆:買哺乳bra問題

成日都覺得d bra愈著愈緊,會愈買愈大。一緊就覺得唔舒服,同埋易塞。懷孕時買果些全部都覺得緊,成日都會想買新。

子爵府

引用:成日都覺得d+bra愈著愈緊,會愈買愈大。一

原帖由 mangobabybaby 於 16-02-22 發表
成日都覺得d bra愈著愈緊,會愈買愈大。一緊就覺得唔舒服,同埋易塞。懷孕時買果些全部都覺得緊,成日都會 ...
太緊對上奶都唔好架,快d換過啦

男爵府

無wire餵奶bra越來越難買

複式洋房

我都系淘寶買左堆人奶bar. 買大左一個cup.原本C.依家買左D. 都系岩岩好.鬆少少...

男爵府

回覆:Tnkinonstop 的帖子

買大少少啦,如果唔知咩尺寸,就買一個大一碼,一個大兩碼,我本身34b,生完谷奶要穿40,適應左會慢慢收少許,再慢慢減產又要穿細啲碼數

禁止訪問

男爵府

我著果d好似背心咁嘅bra,冇wire冇杯形,瞓覺都著得,但個胸就又dump又8字,背脊仲越來越好肉 曾經買過有杯形嘅餵奶bra,每次脹奶都唔舒服,仲好容易塞奶,買大一個size的話唔脹奶時就離罩

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊