夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

公爵府

貓狗褓姆 BK Milk勳章

annachoi78 發表於 16-2-26 15:21
我c6 成曰話佢同事d老婆揾得多……外家又俾百幾萬佢同事買樓,c6就好羨慕佢地,之後叫我問外家借幾十萬俾佢 ...
叫佢照照鏡, 如果佢有姿質既就叫佢娶人地個老婆啦~都唔好阻佢發達
沒有暴政 只有暴徒
香港媽媽不代表我

複式洋房

回覆:C6成曰講羨慕同事d老婆揾得多錢

我講左好耐想出黎做野,佢拖左我成一年,終於佢決定請工人去我丫媽屋企比我丫媽凑,因我丫媽已湊緊一個二歲bb,所以佢迫住請,現在同我講佢有d後悔囉,佢話洗左好多錢又比agent又要買床比我丫媽,因晤夠位訓。丫仔九月讀k1我丫媽想丫仔反全曰,c6又晤鐘意,我話就下老人家比丫仔反下全日,最多k2轉反半日,之後c6冇辦法應誠左,但係c6一想到晤愤氣又拎出黎嘈交,佢話我請工人點解要讀全日班,我話就下佢。我好烦夾左係中間

子爵府

引用:我講左好耐想出黎做野,佢拖左我成一年,終

原帖由 annachoi78 於 16-02-26 發表
我講左好耐想出黎做野,佢拖左我成一年,終於佢決定請工人去我丫媽屋企比我丫媽凑,因我丫媽已湊緊一個二歲 ...
咁你快d出番黎做野
你會分擔洗費
佢無咁吃力
講真女人邊有咁好命一定可以做ftm
佢有錢的壓力可能先咁講
你都係快d做野
大家講錢失感情

KiuShaBB    發表於 16-2-26 17:56
未經本人同意,請勿轉載內容!

複式洋房

回覆:lemontea520 的帖子

佢每次咁講,我都話你去揾晤阻佢,我好心淡……呢刻知道佢晤會養我,我話如果我死左佢都晤捨得拎錢出來

珍珠宮

痴線,如果你拎人d老公同佢比又點?

子爵府

引用:Quote:原帖由 annachoi78 於 16-02-26 發表

原帖由 eggpudding 於 16-02-26 發表
咁你快d出番黎做野
你會分擔洗費
佢無咁吃力
同意,快D出來做野,系到呻系幫唔到你現實面对錢銀的問題,快速行動啦,講錢就失感情

公爵府

熱血金章 畀面勳章

同佢講你嘅感受

複式洋房

我揾工都要管要我搵萬五蚊以上,我去見幾份都晤請啦,仲話就算請你都係得萬三蚊,因我冇反工兩年幾,佢係咁幫我send cv去大公司, 我知佢係為我好想我快d揾到野做,我in 過大公司佢地人工係高d但要求仲高,我表示過想揾d晤係太大公司做住先,因太耐冇見工好緊張一定晤請我,c6話我冇自信,我丫媽聽到佢係咁叫我揾工個d對答,我丫媽好想話c6真係急到咁,最後我丫媽冇出聲晤想我難做,我真係唔明佢想乜

複式洋房

回覆:Lorican 的帖子

我從來冇,我只係話c6晤幫手凑仔

複式洋房

回覆:ylc1015 的帖子

講過c6冇理

大宅

引用:佢話唔介意吃軟飯

原帖由 annachoi78 於 16-02-26 發表
佢話唔介意吃軟飯
佢唔介意啫,但事實佢有冇食老軟嘅本事啫?
仲有,呢啲男人竟然可以咁冇骨氣嘅?佢阿媽教架?夠擔講出口都唔知醜,下次佢再同妳咁講,JM妳就直接KO佢,學上面啲回覆所講: 我都好羨慕人哋個老公咁本事一個人搵錢,有車有樓老婆又唔駛做,請埋工人服侍自己,季季歐遊shopping,可惜ghosts cover eyes揀著佢

男爵府

咁恨錢叫佢做鴨囉,搵好多架

大宅

最好2公婆都有本事...唔使靠對方

男爵府

睇到把,呢 d 自私自利既男人!真鄧你難受!

禁止在頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結

男爵府

衰格!你話你都羨慕人老公搵得多又錫老婆

翡翠宮

嘩……乜你老公咁講野架!!

好過份囉!!

「早知你係咁唔同你結婚」呢句說話應該你講先啱~

複式洋房

引用:睇到把,呢 d 自私自利既男人!真鄧你難受

原帖由 JBee 於 16-02-26 發表
睇到把,呢 d 自私自利既男人!真鄧你難受!
我d朋友跟妳反應一樣\'

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:我c6+成曰話佢同事d老婆揾得多……外家又俾

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:佢話唔介意吃軟飯

複式洋房

引用:嘩……乜你老公咁講野架!!好過份囉!!「

原帖由 小manman 於 16-02-26 發表
嘩……乜你老公咁講野架!!

好過份囉!!