夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

Re: 老公在大陸工作一定有外遇嗎?

我老公都係大陸做野,但係我就驚佢ga安全多過驚佢去玩女人啦,因為大陸的治安唔好

大宅

好媽媽勳章

candysy6620 寫道:
我老公都係大陸做野,但係我就驚佢ga安全多過驚佢去玩女人啦,因為大陸的治安唔好

me too

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

呢個時勢有時真係為左生活無辦法唔上大陸做野,如果呢個係無法避免既事實,咁我地作為老婆既應該選擇信任佢囉,無必要為未發生既事擔心,傷心又傷身! 如果老婆成日疑神疑鬼,問長問短,黑口黑面... 咁老公更加唔想返屋企,仲大條"道理"去搵女人"解悶"!

複式洋房

如果真係無選擇,都要比佢去o架啦,但妳要o念吓有咩方法可
以多d時間過去陪佢,如星期六,日,一係你過去, 係佢返o梨,
平日間中你都可以過去搵佢,只要你有時間, 話比佢聽一d男
人鍾意聽的說話, 都可以嘅, 但最緊要係 " 佢唔係鍾意滾" 個種人

:-) 人在擁有時懂得珍惜 當失去時也不用嘆息 :pint:

男爵府

我老公間中都會同佢啲friend返大陸玩,有時仲會過一晚夜!
但唔知點解我對佢好有信心!
我同佢亦講過呢個問題,佢答案係話十個男人,有九點九個都會引唔住!不過佢話佢唔會,因為佢接受唔到我做啲對唔住佢的事~~~~~~~~~

好老實講,唔驚得咁多!
若有睇開呢個topic的人都知,唔指大陸女人,香港啲女人都唔弱,一樣係唔理你有無老婆仔女,啱食都會去搶!
咁唔通唔比佢出街咩~~~~~~~~~

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

我對我老公好有信心 ! 佢本人都係吾鍾意上大陸.
佢係大陸晚晚都做到 12 點 至零晨 !
再加上我有位女性線人同佢同宿舍 ( 佢同事既老婆跟左上大陸住) , 有小小風吹草動, 都一定有料收 ! 佢地晚上消夜, 我個 friend 都一齊去 ! :mrgreen:

大宅

妳講得好啱,唔係個個男人都滾,但係上到大陸,好多時都要應酬,例如食飯, 飲酒之類,跟住人地叫你去滾,你推得幾多,男人要面嫁, 你推得多又可能會比人笑,又會得失老細,所以我覺得如果可以既話,就盡量叫老公唔好上去啦 :-x

IwanBB 寫道:

我相信唔係個個男人都滾, 我o地做老婆只可以信任老公, 盡量做好本份, 有好多男人o係香港都攪三攪四, 驚得幾多?[/quote][/quote]

別墅

What if 應酬 every night, 飲酒 in nightclubs?

If your husband say he won't cheat even if he goes to nightclubs, would you believe?

翡翠宮

agnesbibi 寫道:
其實唔係個個男人都會上大陸滾
都好睇男人o既性格
有兩種男人就唔會咁容易去滾.
一. 潔癖怕死
二. 孤寒

如果男人貪玩,喜歡認叻,就好容易去滾啦

我同意~~~

子爵府

好媽媽勳章

其實都真係好易架, 就算唔去應酬, 一樣有人打去你房問你要唔要服務(就算5星級酒店都係咁話), 我都接過呢d電話, 聽到係女人聲就扮打錯囉.

首頁

尾頁

跳至