美容扮靚

跳至

首頁
12345...11

尾頁

複式洋房

自從5年前生完仔後,一路都無特別保養,加上成日都同小朋友去公園玩曬得多,漸漸地面部皮膚暗啞同出左好多雀斑。經朋友推介下終於去左美容中心做激光去斑療程。好開心終於踏出第一步,我要做靚媽!心情好緊張呀,好想同大家分享我「變靚D」過程,齊齊扮靚。

公爵府

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

等睇靓相🤗

男爵府

回覆:我要做靚媽! 終於鼓起勇氣去做激光去斑~

😍😍期待

男爵府

打完斑記住防曬要做足

複式洋房

引用:自從5年前生完仔後,一路都無特別保養,加

原帖由 bujimama 於 16-03-23 發表
自從5年前生完仔後,一路都無特別保養,加上成日都同小朋友去公園玩曬得多,漸漸地面部皮膚暗啞同出左好多 ...
希望你可以keep 住分享。痛嗎?要join plan/package?

禁止訪問

子爵府

我都做左……第三次,淡左d……
只要塗足防曬便可

大宅

大宅

回覆:bujimama 的帖子

我都plan緊, 心大心細中, 又驚又想做, 我都係ftm之後無化妝攪到出左好多斑

子爵府

引用:我都plan緊, 心大心細中, 又驚又想做,

原帖由 kksun 於 16-03-24 發表
我都plan緊, 心大心細中, 又驚又想做, 我都係ftm之後無化妝攪到出左好多斑

...
我咪係……
ftm日日湊住個小朋友週街走……
唔化、懶搽防曬d斑就標出來……
本來後生時已有少少雀斑……而家慘不忍睹……
本身皮膚白,其實冇著數,一出斑現得好緊要……

男爵府

我都想做, 但又有D驚.
因阿妹話你完連底層D斑都會出埋泥, 唔知係咪會咁樣???

[img align=left]D:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\My Pictures\▲▽◎~1.gif[/img] [img align=left]C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\My Pictures\p1.gif[/img]

男爵府

應是打完會底層D斑出晒泥.

[img align=left]D:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\My Pictures\▲▽◎~1.gif[/img] [img align=left]C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\My Pictures\p1.gif[/img]

大宅

BK Milk勳章

我都做左激光去斑,我地一齊做個「靚媽」啦

子爵府

我又係五年前生咗個仔,3月頭打完第一次斑,希望扮靚啲,增加多啲自信,大家一齊分享

大宅

回覆:bujimama 的帖子

想知樓主邊間打?我今日問左去結婚前做過醫美既鋪頭問, 醫生打1064要$2200/1次,我仲要已經有7折(員工朋友價)

複式洋房

引用:想知樓主邊間打?我今日問左去結婚前做過醫

原帖由 kksun 於 16-03-24 發表
想知樓主邊間打?我今日問左去結婚前做過醫美既鋪頭問, 醫生打1064要$2200/1次,我仲要已經有7折 ...
嘩$2200都幾貴

大宅

回覆:bbqqlam689 的帖子

勁貴, 因為個醫生有d名氣掛, 我仲想問定, 姑娘話1064唔會結焦, 點解d jm話會結焦?係咪打結焦先會永久脫斑, 唔焦既係咪好快返斑, 有無經驗jm解答?

男爵府

2024年龍年勳章

可以介紹醫生給我嗎? 我都想試

禁止訪問

畀面勳章

禁止訪問

畀面勳章

首頁
12345...11

尾頁

跳至