懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

咁既攝影會唔會join你自己考慮啦!

1)studio 極細,搵個亞媽(真係佢亞媽)黎做助手氹bb笑,唔係歧視百母,但佢連咩影呢個景要咩工具都未分得清羅

2)攝影服飾勁小,拍攝道具由頭到尾都係得果2-3件(講緊同一個景),相就係近鏡同遠鏡或不同角度就幾張相了,唔會轉道具影其他款

3)攝影背景,道具全部淘寶貨

4)家庭相,影得果10分鐘都冇,得果10張8張,我地重要特登買晒親子衫,帶埋個大的去(加$100),結果好失望

5)相簿,加左$800,選40張相放入去,話等1個月,結果等左2個月,質數好明顯又係大陸貨,塊面可以有唔同白,一撻撻咁,重要一d都唔夠光,係暗啞的!入面重要1張家庭相都冇放到入去,我有選的,俾佢cut晒我,對本相簿極失望!

6)佢fb之前(數月前)是有評價的,都見有人評不滿,但剛睇完,已俾佢delete左了

7)執完既相,係爆晒光的!

點解我要post呢個post,因為我見佢狂加價,唔想其他人好似我咁既經歷,浪費左時間之餘又拎唔到想要既野!

男爵府

回覆:荃灣Thxs FILM Productxon初生攝影經歷

我已經join左

大宅

引用:我已經join左 +

原帖由 Dordormummum 於 16-03-31 發表
我已經join左
咁你記得唔好買相簿同帶多d私火野去影相

複式洋房

好彩個陣冇join

男爵府

引用:咁既攝影會唔會join你自己考慮啦!1)studi

原帖由 missmon987 於 16-03-31 發表

1)studio 極細,搵個亞媽(真係佢亞媽)黎做助手氹bb笑,唔係歧視百母 ...
啱啱想join,真係咁差嗎?

大宅

引用:Quote:原帖由+missmon987+於+16-03-31+發表

原帖由 pb728 於 16-03-31 發表
啱啱想join,真係咁差嗎?
呢d野見人見智啦,要睇下你接唔接受到果7點,如果接受到都可以冒下險!

禁止訪問

回覆:missmon987 的帖子

大宅

引用:我好少劣評任何店即使係真係好差,我諗可能

原帖由 stupidmeme 於 16-04-01 發表
我好少劣評任何店即使係真係好差,我諗可能個個bb反應同鐘意既做法唔同啦… 我見有d人話佢地好細心tum到bb ...

大宅

引用:我好少劣評任何店即使係真係好差,我諗可能

原帖由 stupidmeme 於 16-04-01 發表
我好少劣評任何店即使係真係好差,我諗可能個個bb反應同鐘意既做法唔同啦… 我見有d人話佢地好細心tum到bb ...
我同你都樣,從來唔唔會劣評人的,始終覺得人地都是小店做生意,但見佢咁加價法,真係好.........

大宅

missmon987 發表於 16-3-31 02:32

1)studio 極細,搵個亞媽(真係佢亞媽)黎做助手氹bb笑,唔係歧視百母 ...

total幾多錢呀?

大宅

引用:Quote:missmon987+發表於+16-3-31+02:32+咁

原帖由 beebeev3v 於 16-04-02 發表
total幾多錢呀?
無記錯,我地星期六+錢,多個小朋友+錢,相簿又+錢,總數都$2500咁上下,我重要係影平果個plan得1.5小時

大宅

missmon987 發表於 16-4-2 20:48
無記錯,我地星期六+錢,多個小朋友+錢,相簿又+錢,總數都$2500咁上下,我重要係影平果個plan得1.5小時

...

2500都咁嘅質素。。。真係好過份!

別墅

回覆:荃灣Thxs FILM Productxon初生攝影經歷

我落左訂呀 最後轉左做影孕婦相算啦

禁止訪問

最關心BB問題熱投勳章

禁止訪問

回覆:missmon987 的帖子

大宅

引用:我落左訂呀+最後轉左做影孕婦相算啦 +

原帖由 kayin920 於 16-04-10 發表
我落左訂呀 最後轉左做影孕婦相算啦
點解?

別墅

講到咁差 唔敢試

大宅

引用:講到咁差+唔敢試 +

原帖由 kayin920 於 16-04-14 發表
講到咁差 唔敢試

影得到返黎同佢平反下!
但影得差都可以黎支持下!

男爵府

我今日影完,感覺未算好差好差,但都麻麻。我join果時好平,$1368,2人同行。首先佢好似係facebook係sell用自然光,但其實佢有勁大塊打燈野,相當燦眼!之後我b又係喊,佢又係咁搖,我都唔中意,不過佢真係安撫到,我無出聲!之後間野不斷傳出鑽牆聲!d衫又好似就咁放係地下咁。不我見咁平,算。如果你地用$2xxx呢個領錢join, 我都會嬲!我無加錢要任何野,只係要20張相算!

大宅

引用:我今日影完,感覺未算好差好差,但都麻麻。

原帖由 Dordormummum 於 16-04-14 發表
我今日影完,感覺未算好差好差,但都麻麻。我join果時好平,$1368,2人同行。首先佢好似係facebook係sell用 ...
影既相出黎,係咪大多數差唔多,zoom前zoom後同不同角度咁?

首頁

尾頁

跳至