自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

引用:樓主你唔係大反應一定要出聲好正常因為有機

原帖由 Hahamc 於 16-04-03 發表
樓主你唔係大反應
一定要出聲
好正常
聲東擊西

象牙宮

2024年龍年勳章

引用:事緣係MAC外港碼頭購買船票時等找錢和出船

原帖由 Lavandula 於 16-04-03 發表
事緣係MAC外港碼頭購買船票時等找錢和出船票時,俾一個陌生男人貼個身埋黎
(可以講得佢個心口貼住我個左邊 ...
成個男人貼上背脊……我都鬧爆佢……

男爵府

回覆:各位jm如果俾陌生男人貼個身埋黎會出聲嗎?

女人痴咁埋我都照鬧,何況係男人

男爵府

一定會出聲. 仲要啤行鬧爆佢, 等更多人知, 認住個賤格男樣 !

伯爵府

事緣係MAC外港碼頭購買船票時等找錢和出船票時,俾一個陌生男人貼個身埋黎
我會小爆叫非禮。

珍珠宮

虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章 睛靈勳章

爆佢啦,一係抽水、一係偷野

子爵府

如果佢答左句「你以為你好靚呀?非禮都唔揀你啦」
我應該點應對?因為我聽過有Bk jm分享過 真係有男人咁講

瑪瑙宮

引用:如果佢答左句「你以為你好靚呀?非禮都唔揀

原帖由 carmen0807 於 16-04-04 發表

...
咁你咪話佢變態囉

珍珠宮

2024年龍年勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

這種賤人係要鬧的

因為我唔靚你都好似想非禮我,我再靚咪被你強姦

珍珠宮

親子王國15週年勳章

三唔識七,又男女有別.貼得咁埋,實非奸即盗,你應該批佢一踭再大嗌

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

回覆:Lavandula 的帖子

衣d咁嘅死佬真係正福街!!!
我都試過!!
有次食buffet 排隊拎野,佢係我後面係咁逼,個身直頭痴埋黎,我前面又冇位,我咪叫佢企後d,點知佢仲唔郁鬧我麻煩,我發哂癲喪鬧佢(因為佢成個身貼哂我背同pat , 好有被非禮感覺)
佢仲要鬧返我,我話你非禮呀,佢叫我照下鏡 我咪繼續喪鬧
跟住d經理出黎調停
嬲爆,勁憎衣d人

大事化小, 小事化毛.........

伯爵府

國內人好鐘意排隊人貼人
無論男男女女都係

伯爵府

我好敏感, 如果貼咁埋我會自己彈開, 同埋離遠feel到呢d情況我會落閘, 例如用個袋擋住佢。

大宅

我都試過係咁不過係女人,佢用個胸貼我到實一實排隊,講完又係咁忍唔住鬧爆佢,有時5係話歧視佢地,但真係頂5順,你知啦夏天已熱到爆又周身汗仲貼到實,真攞命

大宅

引用:國內人好鐘意排隊人貼人無論男男女女都係

原帖由 taiwoon 於 16-04-04 發表
國內人好鐘意排隊人貼人
無論男男女女都係
我諗應該係啦因為我試過好多次都係咁

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

carmen0807 發表於 16-4-4 01:37

...

我暫時諗到三個回應:

唔想俾人誤會就死開 d!

咁多嘰拮,身有屎呀你!?

挑!變態佬有樣睇架咩?點知你係咪咸濕到阿毛我都唔放過!

侯爵府

呢個都係我好唔喜歡佢地嘅其中一樣,無距離感架

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

Lavandula 發表於 16-4-3 23:27
佢地係習慣貼住前面果個黎排隊所以佢覺得店倒你都冇問題

子爵府

閙得啱,唔洗唔開心。呢d 嘢係女仔自己feel 得最清楚,一有問題唔妥就要出聲,理得佢邊位,d 無瀨惡返你扮無辜就一定,你無錯wor!

珍珠宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

支持你!一定鬧爆佢

首頁

尾頁

跳至