自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

男爵府

近呢2,3個月,c6同公司知女同事傾得好埋,我問c6,開頭佢話傾公事,ok咁我都知果排c6做野有啲事,我都算由佢傾!(whatsapp)

但近呢個月,我就覺得越黎越過份,返緊公時whatsapp傾,放工就直接去女同事個位都傾(c6話佢都要執埋啲手尾先收工,c6冇固定既位座),到返到屋企又係咁whatsapp,之前c6會9點前就話要訓覺,但同親女同事傾就10點幾11點都唔訓

之後到前幾日紅日唔洗返工,我地一家去左旅行,c6就連去旅行都係咁同佢傾,我問c6,一時就話同朋友傾,一時就話有啲事要同女同事傾,有時直頭見到女同事鐘意既野,就影相比佢睇!連買手信都係買比女同事最多,其他人都係1至2份,但女同事就3,4份

我已經好唔鍾意,旅行都同c6嘈,話點解一家人去旅行都要係咁同人傾計?咁去旅行仲有咩意思?之後果1日好左少少,冇點傾!

之後返到香港當日,晏就返到屋企,放低行李就話要出去返工,話公司唔夠人做野,之後就拎埋手信就出去返工

到尋日星期日,c6同幾個朋友過澳門玩,一早出,半夜先返,我一個湊2個小朋友係屋企成日,我都算!到今日星期一假期,c6話出街食野之後返屋企幫手執屋,點知出緊街途中,收到女同事話約出去打麻雀,c6即刻應承,我話明唔鍾意,c6就話同朋友打麻雀又唔係做啲咩,之後同我地食完野,買埋餸就叫我同小朋友返屋企,佢就出去打麻雀啦

直到現家,我覺得就算佢地未一齊,我都覺得c6同女同事有啲野囉,c6話女同事有男朋友,我就話有男朋友又點?唔代表會冇野!之後c6又話女同事仲肥過我,我話肥又點,唔代表肥冇人鍾意喎,肥都有男朋友啦!

c6就堅持話佢冇野,只係女同事係工事上幫到佢好多,我就覺得全公司咁多人,咁多人唔幫,淨係幫你?咁已經好有問題啦,幫你對佢做野冇好處,咁都淨係幫你喎,咁都叫冇野?

我已經表明唔鍾意c6係咁同佢傾,傾到連屋企小朋友都唔理,我話已經超過左同事朋友既關係,c6就話我諗多左,話我咁多年冇做野,已經唔知公司既事同同事既事,叫我唔好諗咁多!
要同c6講既我都講哂,我仲可以點講?

男爵府

回覆:我仲可以點同老公講?長

一定係有野!樓主C6好明顯春心蕩漾

SiuBBee    發表於 16-4-5 19:17
toffeechoco    發表於 16-4-4 19:58
wcpcelia    發表於 16-4-4 19:38
pi0219    發表於 16-4-4 14:53
yumui61    發表於 16-4-4 14:08

子爵府

引用:近呢2,3個月,c6同公司知女同事傾得好埋,

原帖由 前世今生 於 16-04-04 發表
近呢2,3個月,c6同公司知女同事傾得好埋,我問c6,開頭佢話傾公事,ok咁我都知果排c6做野有啲事,我都算由 ...
我撐你

伯爵府

畀面勳章

跟埋出去聚會

SiuBBee    發表於 16-4-5 19:17

子爵府

9成9有野!你c6都好明目張膽下,以為做揚d博你會諗有野就唔會咁揚!我係你我會無視佢,講又講過,佢又唔想傾唔覺有問題,你越迫佢佢會越走遠,無視佢凡事以仔女行先,睇下佢點先再算

侯爵府

哇,就黎出軌,爭一條導火線。
最好玩就係呢段時期

係post到傾下好啦,不接受加好友同打招呼謝謝!

男爵府

有野

水晶宮

hashtag影視迷勳章

一定有嘢,你無諗多咗

大宅

肉體未出軌,但精神一定出軌,明知老婆唔like 都要去,比著我,不會care 佢感受,做番佢唔like 嘅野,等佢感受下

FJmom    發表於 16-4-4 23:00

侯爵府

畀面勳章

你C6一定對人有意思!

wcpcelia    發表於 16-4-4 19:38
家家公主    發表於 16-4-4 15:21

用戶要求終止服務

前世今生 發表於 16-4-4 13:50
話我咁多年冇做野,已經唔知公司既事同同事既事,叫我唔好諗咁多!
如果我係你.

我會立即固佢 : OK , 我信你無野, 但聽完我感服後, 你可唔可以以後唔好再同LEE 位女同事傾公事以外的東西...

如果佢立即"窒一窒".....我估我無諗多囉!

侯爵府

引用:哇,就黎出軌,爭一條導火線。最好玩就係呢

原帖由 mwmyway 於 16-04-04 發表
哇,就黎出軌,爭一條導火線。
最好玩就係呢段時期

伯爵府

個心已經無時無刻飛咁去個女同事度

男爵府

樓主,你要加緊睇住c6,現階段真係好危險。

大宅

我會冷靜的同佢講:

你可以呃我,但呃唔到你自己。
你要考慮是否可承受個後果。
而個後果係咪你真的想要的。

李豆豆    發表於 16-4-4 15:48

子爵府

咁都仲冇野?最好玩的曖昧期啊!
唉,只是太明目張膽了,當你冇到。

珍珠宮

最討厭呢D男人,玩曖昧!當人傻㗎

禁止訪問

珍珠宮

我覺得現時你唔好下下chur住c6,唔好郁d發脾氣,佢一唔高興,只會對果位女同事有好處,可能人地而家用緊溫柔計,扮到自己有幾善解人意,c6又冧就死

侯爵府

原帖由 前世今生 於 16-04-04 發表
近呢2,3個月,c6同公司知女同事傾得好埋,我問c6,開頭佢話傾公事,ok咁我都知果排c6做野有啲事,我都算由 ...
應該攤得牌
問佢係唔係鍾意在人

首頁
12345...9

尾頁

跳至