自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2018復活節勳章

回覆樓主:

睇預告介紹時已經覺得佢好討厭

男爵府

meowei 發表於 16-5-4 11:12
算吧啦

籍口

可唔可以講多啲 唔知佢講咩關於黎生。

最唔好睇就係今次, 傻vs癲既。 反而下星期就好睇。

公爵府

牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

一個假到出汁,一個無厘頭

侯爵府

mlcbb 發表於 16-5-4 01:09
一開始係林生唔肯同尊貴議員去,之後電視台願意搵中間人做翻譯,唔駛佢地直接講野,再搵多幾次佢先肯去

...
好心佢直情唔好去啦,搞到禁肉酸

水晶宮

引用:Quote:winner128+發表於+16-5-4+08:06+呢d+

原帖由 hohoyy 於 16-05-04 發表
而家年輕一輩真係玩性格, 有主見係好, 但要有基本尊重.
林生一埋牙已經挑釁, 話唔同元秋直接講野, 搞到人地 ...
35歲嘅年紀
15 歲嘅心智 + 行為

珍珠宮

moonychan 發表於 16-5-4 11:34
係, 佢老婆係THE PANCAKE

吓?佢老婆係The pancake? 我幾喜歡the pan cake唱歌,覺得佢把聲好得意。估唔到。。。。真係大打折扣

大宅

本來唔鍾意元秋,不過睇完覺得林生好癈,咁唔想同元秋溝通就咪鬼去啦!佢d行為勁低b,勁小學雞。

別墅

回覆樓主:

呢個人基本禮貌都唔識囉,就算政治立場唔一樣,都唔洗一黎連招呼都唔親自打,一句野都唔同人講,幾歲呀,啲行為仲成個小學雞咁,真係玩死個翻釋,又唔係要城市論壇,洗乜一黎就咁既態度..

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

kkvicky 發表於 16-5-3 22:45
其實大家有冇睇哂個節目?雖然兩個都憎,但節目入面無論工作人員定係當地人,都明顯同林生夾啲。包括翻譯姐 ...
佢地圍內選, 都唔代表D咩.
畫面前, 林生就係超乞人憎喎~

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

廷廷媽 發表於 16-5-4 08:21
而家真係好多冇禮貌既人,出街成日遇到,如果潮流係興咁,我真係冇辦法可以接受囉

...
所以潮流係咁, 係好可悲.
以自我有性格為尚, 但基本禮貌唔講.

幾啱都好, 如果唔尊重人, 叫人點尊重番你O既言行?

佢地呢D人, 唔會聽到唔LIKE 佢O既聲音. 只會繼續不屑以建立自身O既軟弱同無知.
由佢地啦~

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

美味 發表於 16-5-4 08:06
Agree 對住依啲咁無品嘅人,嬲都係做返自己啫,有啲人唔係讚林生做自己蔣好假嘅咩,點知蔣做返自己時又唔l ...
D 100 毛系雙重標準架啦。

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

Queenie_0012 發表於 16-5-4 13:47
佢地圍內選, 都唔代表D咩.
畫面前, 林生就係超乞人憎喎~

係囉,聽聞林生一早已講明唔會同蔣講嘢,如果制作單位事先無通知過蔣會係咁樣拍攝,我覺得制作單位有少少夾埋林生嚟玩人之嫌囉

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

Glau 發表於 16-5-4 10:32
林生就算放個屁都係香既, 你見10x毛FB有乜post 都一大班fans like.

fans學足林生既待人處世咪好羅,記住就算對住老闆,老師,屋企人都要有自我,個性,甘先型呀!

子爵府

ning.. 發表於 16-5-4 11:42
真 。有品!開場白就話人 on?
我地呢d唔"完全"欣賞佢既人就係On 9.

大宅

回覆樓主:

對住d政見唔同既人,唔係更應該溝通,去了解下點解人地唔同意自已諗法咩? 拒絕溝通只係更顯得佢怕拗唔過人地lor, 只接受自已人吹捧, 同d亡國皇帝一樣

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

兩個都唔 like
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

侯爵府

醒目開學勳章

DoReMi媽媽 發表於 16-5-3 22:45
噚日冇睇,見咁多舖講佢,今日拿拿聲睇,點知都係要轉台,我冇理由嘥時間去睇人面口囉,我啲時間都好寶貴, ...

agree

侯爵府

醒目開學勳章

etam724 發表於 16-5-3 22:41
超級幼稚,影衰晒我地D香港人

佢冇可能代表到。

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

hohoyy 發表於 16-5-4 14:38
我地呢d唔"完全"欣賞佢既人就係On 9.
『教我如何尊重一個尊重了會令我不再尊重自己的人』

咁唔欣賞佢嘅人,俾佢踩…一啲都唔奇!

佢唔係唔識尊重人,而係專登唔去尊重人,要落人面!

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至