親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

去日本有咩底買o架??

我係新黎o架~~

去東京有d 咩平過hk買o既呢?
手袋, 衣飾果d呢!!比d tips 我丫~~

唔該哂 ^^

大宅

Re: 去日本有咩底買o架??

agnes b,blue label,bra,shoes.If you have baby,buy baby gap sale item(very very cheap).

複式洋房

bar & shoes with what brand name?
or you mean the style and quality are good?

大宅

wacoal 在日本有幾條line在HK是冇出的,我上星期去大阪就做30% off,約$200一套,我舊年八月去東京final sale就重平,不過有啲是made in china,我鍾意買made in Japan嗰啲。

shoes的選擇多不勝數,我專攻made in Japan 的fin、jelly beans、minx等牌子,或一些HK冇的日本品牌,全新的約$450以下(fin會貴一點),sale的約$200有找,你若是去東京可去0101young or 0101 city買到這些品牌。
hk$1000以下的鞋選擇可用你整個行程都揀唔切。he!he! :lol: :lol: :lol:

複式洋房

thx~

咁手袋你地又有冇咩好介紹呢, 我想要d返工又o岩, 平時去街又o岩用o架, 我平時返工唔係太c文o架咋~~嘻嘻~~

我monday出發o架喇~~~~~~唔該哂,

首頁

尾頁

跳至