懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

開心吸收勳章

DingE 發表於 16-6-3 16:50
想問下你地戴套都中既JM, 你地係咪一開始就戴?? 有好多人做做下先戴係完全錯誤!! ...

係,我識好多話意外中左
原來係做到中間用套,或者最屋冇用外射之類

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

gloryu2 發表於 16-6-4 00:45
其實可以直接book私家流的,例如仁安,你可以打去問下。雖然生命可貴,但我覺得最主要是想唔想要,如果真係 ...

想請問喺仁安做人流大約幾錢呢?要指家醫生嗎?

男爵府

回覆:懷孕了,不想要,去醫院還是母嬰健康院?thanks

唔知點解,睇倒呢D題目。。無論咩原因,感覺好心酸。。BB得來不易

Chirley    發表於 16-6-6 10:54

複式洋房

睇完大家嘅留言,我都好有感觸。好多人想避但偏偏都中。但我們要做IVF 才好彩地懷孕了。這個過程令我知道懷孕是一件好奇妙亦不簡單嘅事情。深信一齊喺(emoji)份和上天安排。

水晶宮

唔知樓主而家幾大, 或者係心理同情緒係幾咁唔穩,
但睇到醫院都要咁耐先可以幫你, 真希望你可以回心轉意...
BB 係天賜既禮物, 如果仲要去到咁大先唔要佢...
真係忍心?!

別墅

回覆 Cherry0401 的帖子

呢個世代生到五個小朋友!好佩服你同家人,五姊妹都好幸福
辛苦晒,好有勇氣同正能量

別墅

回覆樓主:

樓主,希望你可以再考慮下啦,自已嘅骨肉,佢都好努力係你個肚到一日一日咁長大,有好多人想有都要唔到,既然避左都中,真係缘分黎的

別墅

樓主有無同老公商量過懷了第3個BB的事?
不過最後選擇如何都好,都會尊重樓主的決定,都會明白決定果下的感覺係唔容易。
窮養有錢養都有方法,最緊要大家一家人齊整開心唔。

不過講開避孕,其實每一種的避的方法係無100%避到曬,套、藥、打針、結紮都有失敗率,如果想避得好D的除左做呢上面的方法再加日日check 體溫來幫手做多份數據做保障(因為排卵果幾日好像體溫會平時高didi),有錯請修正XD

(我其實係帶套都中B

首頁

尾頁

跳至