自由報料

跳至

首頁

尾頁

公爵府

原價$180/3pcs,現減價到 $122,我有張買滿$80可用嘅$50 coupon 都可以用。

大宅

mymarigold 發表於 16-6-26 15:04
原價$180/3pcs,現減價到 $122,我有張買滿$80可用嘅$50 coupon 都可以用。

...

我都買左

大宅

請問呢隻好用嗎?$122算唔算最抵?

公爵府

zoco 發表於 16-6-26 18:42
請問呢隻好用嗎?$122算唔算最抵?

好用,張 mask sheet 好薄好貼面,我用過唔少 paper mask, 但始終最愛佢!
$122係抵,水貨店都要$130-140

wcpcelia    發表於 16-6-27 10:44

大宅

4x 一塊mask? 我有無理解錯?

Happy everyday~

公爵府

20150205 發表於 16-6-26 23:17
4x 一塊mask? 我有無理解錯?

$122/3塊,係$4x 一塊,你無理解錯。當我試過平平地嘅美麗日記、森田、韓國唔同種類等嘅 mask,不得不承認,一分錢一分貨。

子爵府

mymarigold 發表於 16-6-26 23:59
$122/3塊,係$4x 一塊,你無理解錯。當我試過平平地嘅美麗日記、森田、韓國唔同種類等嘅 mask,不得不承認 ...

做到幾時 ? thanks

珊瑚宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

男爵府

mymarigold 發表於 16-6-26 15:04

...

呢隻好好用

禁止訪問

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章

男爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主:

唔知幾時又有特價呢?各位到時請報料

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

Patrick_star 發表於 16-11-22 14:22
唔知幾時又有特價呢?各位到時請報料
而家有X'mas box set

等佢買2送1,或75折買啦

男爵府

sasa0208 發表於 16-11-22 15:01
而家有X'mas box set

等佢買2送1,或75折買啦

伯爵府

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

真係好貴

男爵府

回覆 sasa0208 的帖子

X'MAS BOX SET + 專櫃送$50 COUPOON + 買MASK送$50 COUPON時最抵, 每年一度大量入貨

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

wedding2008 發表於 16-11-22 17:01

X'MAS BOX SET + 專櫃送$50 COUPOON + 買MASK送$50 COUPON時最抵, 每年一度 ...
我都係上年係呢度學架咋

大宅

通常台灣旅行時入貨。平均$3x一塊

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆:萬0 Dr. Wu 水份 mask $122

thx

珍珠宮

wedding2008 發表於 16-11-22 17:01

X'MAS BOX SET + 專櫃送$50 COUPOON + 買MASK送$50 COUPON時最抵, 每年一度 ...

Box set通常幾錢?依家有未?

首頁

尾頁

跳至