親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有冇jm試過係韓國配眼鏡?

子爵府

回覆 momom 的帖子

我今次去試左係韓國買框, 本來想配埋..但因我深近同埋我想用依路視 鏡片..所以最後只買左

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 熱血金章 親子探索遊 醒目開學勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

happygirl_001- 發表於 16-7-18 15:53

我今次去試左係韓國買框, 本來想配埋..但因我深近視同埋我想用依路視 鏡片..所以最後只 ...

在南大門嗎? 服務ok?

子爵府

我係新村LOOK OPTICAL....有二層好大間...全程冇SALES 跟住..可以自己想試咩框就拎去試..到試好問佢地先會SERVE 你..我覺得咁重好..自在D..可以慢慢試....
同埋佢有講普通話的SALES

大宅

引用:回覆 momom 的帖子我今次去試左係韓國買框,

原帖由 happygirl_001- 於 16-07-18 發表

我今次去試左係韓國買框, 本來想配埋..但因我深近視同埋我想用依路視 鏡片..所以最後只 ...
thanks

男爵府

happygirl_001- 發表於 16-7-18 16:52
我係新村LOOK OPTICAL....有二層好大間...全程冇SALES 跟住..可以自己想試咩框就拎去試..到試好問佢地先會S ...

有幫你驗眼嗎?

信是有緣

子爵府

回覆 sang@yee... 的帖子

我冇係韓國配...只買框...個SALES 有問我要唔要驗眼同配鏡片..... 因我深近視..要用超薄同佢冇我想要的鏡...睇返價錢同香港差不多...所以我冇係果邊配...

男爵府

happygirl_001- 發表於 16-7-18 17:29
回覆 sang@yee... 的帖子

我冇係韓國配...只買框...個SALES 有問我要唔要驗眼同配鏡片..... 因我深近視.. ...

謝分享

信是有緣

首頁

尾頁

跳至