自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章

如題

:-? 沒有一百分的另一半,只有五十分的兩個人 :wave:

公爵府

熱血勳章 畀面勳章

回覆樓主:

安全過煤氣先啦!廚房又唔使咁熱,仲可以慳煤氣費,我用左電爐好耐

珍珠宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章

睇你好唔好彩,買到部好的.真係要撞手神.

我部用了差唔多10年,早幾日先壞咗.

現在睇緊買邊部好.現在這時間現貨無咩款可選,如果唔等用,到10月11月就會多啲款可選.

如果錢銀可負擔到去中電買,果啲款會好用啲.

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:如題

原帖由 par3186 於 16-08-03 發表
如題
你一路炒餸,一路都會望住,點會唔安全?

同埋冇煤氣爐咁熱,夏天炒餸,主婦唔使煑完成身汗。

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

象牙宮

par3186 發表於 16-8-3 13:03
如題
火辣辣的天。。

1个炒...其它就 電蒸/煮煱, 電飯煲整吧 .......> 炆, 焗, 煮, 灼, 炖, 蒸
時下愈出愈好... 2.3 層電煮鍋。 (蒸, 煮, 返熱)同時進行。。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

首頁

尾頁

跳至