自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

佢地應該未出動過~

新聞來源連結:
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20160808/bkn-20160808124440366-0808_00822_001.html

大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

齋坐

funfun759    發表於 16-8-9 17:40
FiFiMa    發表於 16-8-9 00:30

珍珠宮

畀面勳章

回覆樓主:

可能touchwood 有咩事起黎,佢地角色好重要

rosefu0225    發表於 16-8-9 12:03
Chirley    發表於 16-8-9 09:54
唔好點評我一大段野唔該 公仔點評好啦

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

引用:可能touchwood 有咩事起黎,佢地角色好重要

原帖由 momomoie 於 16-08-08 發表
可能touchwood 有咩事起黎,佢地角色好重要
水池四週甘多游泳高手~

大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

禁止訪問

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

回覆:世上最無聊工作,係奧運救生員~

游水我覺得係最安全既比賽!

放下自在

公爵府

回覆樓主:

係喎!唔講唔覺

大宅

男爵府

出動既機會,可能係0.1%

子爵府

我估有任何一位參賽者出事,旁邊的泳手都應該會出手。

侯爵府

虎到金來勳章 親子王國15週年勳章

超無聊,勁悶!

禁止訪問

回覆樓主:

男爵府

引用:會唔會好似香港果d 咁罷工

原帖由 yongj 於 16-08-08 發表
會唔會好似香港果d 咁罷工

仲罷?已經唔洗做仲有得免費睇比賽

翡翠宮

減齡達人勳章

果啲可能係義工嚟,當入場睇免費比賽啫

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

游泳叻,不表示拯溺叻,應該相信救生員的專業,拯溺是要考牌的。若救生員擺工,可能奧運比賽都要暫停。

rosefu0225    發表於 16-8-9 12:04

公爵府

florapang0426 發表於 16-8-8 22:55
果啲可能係義工嚟,當入場睇免費比賽啫

應該大部份工作人員都係義工。就算係女排抺地人員都大把人想做

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

筍工,唔恨得咁多

子爵府

引用:佢地應該未出動過~新聞來源連結:http://hk.

原帖由 大力大力 於 16-08-08 發表
佢地應該未出動過~

新聞來源連結:
No money ga

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆樓主:

大前排超近睇比賽,我做
“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

會唔會佢根本唔識游水,只係掛個牌係到睇比賽。

wcpcelia    發表於 16-8-9 09:04
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

首頁

尾頁

跳至