跳至

首頁

尾頁

大宅

我係9月12日生的,已有8個星期.上個星期冇惡露,我以為已清晒.點知今個星期每日都有少少血水流出,仲時不時個肚會痛(好像m痛),有冇媽媽都係?我上個星期己做了產後檢查,要不要睇多次醫生?

大宅

我18/9開刀生,上星期都清得8899, 食左少少薑醋,前日又有少少血,產後檢查醫生話愈來愈少就可以。

公爵府

認識瑞士牛牛第三回

你係咪餵人奶架???
因為我都係未清 ((9-11))生,我問過几個媽咪都係咁...

伯爵府

我29/9生,上星期仲有少少,用護墊便可,但LEE幾日又多左,要用大塊日用M巾

別墅

好媽媽勳章

我912開刀生, 半人奶, 惡露頭四星期已清晒!

別墅

me 2!

原文章由 mandy_ma 於 08-11-7 23:20 發表
我912開刀生, 半人奶, 惡露頭四星期已清晒!

別墅

我都有咁既情況出現, 但我上星期覆診問醫生點解d惡靈未清, 醫生話清晒個d只係分泌喎... 不過, 可能我傷口(順產)生左肉牙, 所以分泌仲帶有血絲掛.... ??

男爵府

好媽媽勳章

我都係順產生左肉牙, 妳個醫生有冇話要剪左佢呀?

我產檢時醫生話可剪可唔剪, 我重諗緊...

剪好似好d但係有傷口again, 唔剪好係好古怪, 無lala多左忽肉

原文章由 Deneve 於 08-11-9 10:38 發表
我都有咁既情況出現, 但我上星期覆診問醫生點解d惡靈未清, 醫生話清晒個d只係分泌喎... 不過, 可能我傷口(順產)生左肉牙, 所以分泌仲帶有血絲掛.... ??

別墅

原文章由 catmus 於 08-11-9 15:47 發表
我都係順產生左肉牙, 妳個醫生有冇話要剪左佢呀?

我產檢時醫生話可剪可唔剪, 我重諗緊...

剪好似好d但係有傷口again, 唔剪好係好古怪, 無lala多左忽肉

...

佢又無咁問我呀~~ 但佢幫我檢查既時候, 就有幫我落藥, 搞左d野...我都唔知佢搞咩架~~ 無理到

男爵府

好媽媽勳章

原來可以落藥, 下次問下醫生先, thx!

原文章由 Deneve 於 08-11-10 21:00 發表

佢又無咁問我呀~~ 但佢幫我檢查既時候, 就有幫我落藥, 搞左d野...我都唔知佢搞咩架~~ 無理到

洋房

我都係開刀,15/9。依家都未清。有時好似冇,但嗰日一行得多或企得多,又多番。都唔知使唔使睇吓醫生。

原文章由 Ma...Mi 於 08-11-7 23:53 發表
me 2!

禁止訪問

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 王國會長 貢獻勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

首頁

尾頁

跳至