興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

子爵府

旅行時iPhone 6s死左機,我未過保養,去過genius bar話hardware冇事,係程式撞左,整唔到要reset部機,但有十天北海道旅行相冇backup會冇哂,所以未決定reset,想出去試下整,今日問過鴨記一檔手機維修,覺得係hardware問題,有可能認指模零件壞所以入唔到部機,但佢都話係50 50,所以想問係咪apple store啲人一定會check到部機開過?

男爵府

畀面勳章

yingying媽咪 發表於 16-8-31 23:48
旅行時iPhone 6s死左機,我未過保養,去過genius bar話hardware冇事,係程式撞左,整唔到要reset部機,但有 ...

佢地睇到架

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

回覆 yingying媽咪 的帖子

既然APPLE 救唔到, 而街鋪有方法開返著部機, 如果覺得相片重要, 冇保都要去試下啦.

阿仔...你心裡團火仍在嗎?....

別墅

旅行時iPhone 6s死左機,我未過保養,去過genius bar話hardware冇事,係程式撞左,整唔到要reset部機,但有 ...

但去街鋪有機會俾人換過啲零件!我之前成個底板俾人換左!

水晶宮

我屋企人又係iphone6s死左機, Apple介紹間備份公司後幫佢reset部機,但用咗-星期又死機,Apple 話可能撞apps,覺得hardware 有問題,但由於剛過保養,蘋果俾個二手維修機佢,要二千幾蚊,只保用三個月。現想拎出去維修,請問伱拎去邊度
整,有冇問過換底板要幾錢?謝謝!

水晶宮

如未過保養期就吾好出去開機住,好似開咗機,蘋果就吾保啦!

男爵府

開咗蘋果絕對知道的

水晶宮

昨天話屋企人Iphone6s俾Apple certify,叫佢買個二手機,約二千幾蚊,但屋企人覺得買個人地壞過既機又保得三個月,今日拎去紅磡俾人整,去到人地拎部電腦出黎 link up條線,三分鐘都吾駛就搞掂,全部用得番哂,收咗佢$50,蘋果搞咗人二個幾鈡,又話人底板壞咗冇得救,真係甘衰都得嘅。

首頁

尾頁

跳至