自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

別墅

fionstone 發表於 16-9-16 00:50
佢把口真係好賤

玩 E 種活動,明知拍野高抄都著到咁低胸,連埋 D 對白,應該唔只把口賤。

子爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子王國15週年勳章

回覆:無知一問,大家明唔明出爐港姐講咩?

雖然真係係咁,但依家嘅身份唔適合再咁講野,要檢點d

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

引用:吾計\"呆X左\",+仲有\"官人\"夠了,+完全係三級

原帖由 Glau 於 16-09-19 發表
吾計"呆X左", 仲有"官人"夠了, 完全係三級片對白.
咪喺,正cheap精

子爵府

其實葉劉都講過呢句嘢。

連日狙擊,勁~

子爵府

呢度有部份人士,一見到有人唔係插阿港姐,就想鬧埋人。
呢種做法其實好暴力。

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

ycmami 發表於 16-9-19 02:06
你識嘅年靑人都好可怕喎,咁嘅言行叫做一般年青人?!我幾拾年黎每日都對住一大班年青人工作,但佢哋真係好 ...

自問出嚟做左咁多年野,面對好多青年人,粗口會講,但唔會係公司,亦唔會係 fb留言句句粗口,正經女仔更加唔會成日講有味話題

我老公都話佢男人老狗係fb都唔會好似佢咁句句加粗口,明知大眾睇到,點都保持修養,仲要講人狗,真係嘆為觀止!!!

其實TBB 賽前無睇下D 參賽者FB 既咩? 明知佢咁多往績仲比佢選? 我老公都話應該收返佢港姐資格, 比第二既後補就啱啦! 講粗口唔係死罪, 蠢先係死罪, 明知要入娛樂圈, 選港姐仲唔洗底包裝.

琥珀宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

tkop 發表於 16-9-16 00:13
飛滋唔係生咩

如晴報或任何記者刊登此留言, 必追究。因為我唔認為係度講就預左比人抄!!!

子爵府

畀面勳章

佢最唔明白既一樣野,就係咩身份講咩説話,無腦不慎言仲要不知愧改!!!

侯爵府

OMG!邊個講無留意
係post到傾下好啦,不接受加好友同打招呼謝謝!

水晶宮

WChan 發表於 16-9-19 13:12
自問出嚟做左咁多年野,面對好多青年人,粗口會講,但唔會係公司,亦唔會係 fb留言句句粗口,正經女仔更加 ...

/講粗口唔係死罪, 蠢先係死罪/~~呢句最中肯

公爵府

WChan 發表於 16-9-19 13:12
自問出嚟做左咁多年野,面對好多青年人,粗口會講,但唔會係公司,亦唔會係 fb留言句句粗口,正經女仔更加 ...
睇下咩行業啦, 銀行做dealer果d都勁粗口, 但佢地見客返屋企都好正常, 有好爸爸好媽媽, 有時係環境問題.但當然選得港姐仲俾人搵到呢d証據就勁白痴.

禁止訪問

子爵府

算罷啦,呢種cheap模出身嘅,張張相都夾死蟻咁,起乜機都好啦,下年缷任,咪又係變成無線小花,或者甚至做醫生太,慌會咁神聖去考牌做營養師咩。BTW,10A男友真係眼光麻麻

水晶宮

laiyuen 發表於 16-9-19 13:42
睇下咩行業啦, 銀行做dealer果d都勁粗口, 但佢地見客返屋企都好正常, 有好爸爸好媽媽, 有時係環境問題.但當 ...
所以人地都知道咩場合講咩野, 見客或者返屋企大家都會收歛, 因為唔想比唔好既印象客戶同家人, 同樣地你係FB 寫既野係比不同既人睇, 佢咁真性情即係佢唔介意比人知佢好MK, 但係依家選緊MISS HK 唔係 MS MK, 佢參加錯賽事LOR.

水晶宮

ddkaka 發表於 16-9-19 13:40
/講粗口唔係死罪, 蠢先係死罪/~~呢句最中肯
我地對港姐既期望係美貌與智慧並重, 咁蠢既真係唔符合要求

仲有亞劍橋港姐又加埋把口, 將講粗口合理化, 愈講愈衰, 真係自找麻煩, 自暴其短, 可能依家真係太多高分低能既人士!!!

子爵府

又講粗口又講三級野,好恐怖呀!奇怪這麼臭口,會有個10A醫生男友.

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

Glau 發表於 16-9-19 09:35
吾計"呆X左", 仲有"官人"夠了, 完全係三級片對白.

咩係官人?
放下自在

男爵府

choco_soup 發表於 16-9-19 08:56
樓主要搞到冠軍港姐肯放棄冠軍先心息

咁li個冠軍真係幾話題性嘅,歷屆冠軍萬中冇一。
之前有人話李x欣粗口都係傳聞姐,有哂証據真係冇乜智慧。仲要唔止粗口,有核突三级野呀。

男爵府

若曦 發表於 16-9-19 14:40
又講粗口又講三級野,好恐怖呀!奇怪這麼臭口,會有個10A醫生男友.

男人只睇外表

男爵府

50335717 發表於 16-9-19 01:04
回覆 ycmami 的帖子

潮語黎架...我冇盲撐

普通年青人&藝人&香港小姐係好大分別。模講粗口同香港小姐講粗口巳經好大分別啦。

因為大多數人覺得港姐高貴D斯文大方,又有高等教育,有儀態有禮貌。
如果普通明星講可能見慣不怪。

首頁
12345...6

尾頁

跳至