心聲留言

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 為o左換麻雀唔見o左個b, 簡直不知所謂~

最慘就係D細路~~~無啦啦俾人帶埋去受苦!!!!!!
唉~~~~~~~~ ?-(

大宅

Oh! It's mahjong, I thought it's a crystal 'sparrow' (for display) when I watched the TV news.....

我最怕排隊的了. Crazy HK people....

複式洋房

都唔明,為o左副麻雀,又要買啤酒,又要加百零蚊換,使唔使排隊排成咁ar....有朋友成6點幾去換都換到啦......又使唔使一早同人迫ar....(有成二萬幾副麻雀換,驚死換唔到咩)......

複式洋房

好過份呀!

BB係2002年出世! 好得意好可愛呀! :hammer: :hammer: :pint:[img align=left]http://lilypie.com/baby3/020726/0/0/1/+10[/img]

大宅

香港人......簡直不知所謂. :evil:
仲衰過d大陸人.

大宅

[size=large]我好想有去排隊換購水晶麻雀的人講講佢地既心態!!!

侯爵府

我好想有去排隊換購水晶麻雀的人講講佢地既心態!!!

係心理變態至真!!!! 送比我都嫌阻"定".

別墅

月餅勳章

sunshine0613:

我好想有去排隊換購水晶麻雀的人講講佢地既心態!!!
係心理變態至真!!!! 送比我都嫌阻"定".

我覺得你講得好過份.
你又唔知之前,係七月中已經開始有得換,不過唔係係灣仔,係各區都有得換,不過要排少少隊啦, 每日如是..., 每人仲可以換到兩副, 但係過o左一段時間(八月頭左右), 就開始有好多人排隊, 就只可以一人一副及一日分上午/下午,兩段時間, 每段時間只係得98個籌左右, 又過o左一星期左右, 該公司又改, 又話各區無得換, 要係二十二號當日只有得換, 東方有廣告啦.

咁到o左當日, 該公司提早八時左右開始有得換, 但係事發時已經係九時左右, (新聞話警察係八時十五分到場,) 但d人話九點幾先見到d藍x子, (依家d新聞唔知信唔信好, 好似益力多廣告講d唔講d), 你話係咩人唔好呀! 普普通通o既排隊換嘢已經唔係第一次, (你估d媽媽知有事發生咩,都要帶bb去,唔通想唔見o左個b,先至開心咩.) 之後就有人搗亂, d警察只係叫無搗亂d人去龍尾再排過, 但係打尖o個d就唔理, (咩世界?) 係發生事先見到該公司有人出o黎.

(我唔係現場,只幫當時有排隊d人,講出事實,唔好再話佢o地啦, 好似係佢o地錯'曬'.) :evil:

首頁

尾頁

跳至