用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 532|主題: 870126

有冇人住泓景臺可以講下覺得好唔好住呀

複式洋房

國民生產總值:401

想買細兩房
睇到的內園盤好似唔錯
但長實發展商聽聞都有漏水問題
有冇jm可以分享下呀?

大宅

國民生產總值:1512

整體泓景台個衞生狀況唔理想,夜晚有曱甴響平台果層行來行去,我果陣住低層,廚房好多小曱甴,有朋友住超高層, 全新裝修,但廚房一樣多小曱甴

但我覺得佢個'積'係好用,一定好過宇晴軒,但宇晴整體真係乾淨好多。

利申:住過呢幾個屋苑

大宅

國民生產總值:1346

回覆:有冇人住泓景臺可以講下覺得好唔好住呀

之前住過泓景臺,內園景,好靜好舒服,我覺得好好住,係個人原因要搬回家人旁邊,所以先無住,我係住中層的,希望幫到你

大宅

國民生產總值:2595

親戚住高層聽話屋企好多大小強,但我經常去好鍾意內園

大宅

國民生產總值:1859

我係第一首業主,我整體滿意。但近來多了外地人,環境變差了。

wcpcelia    發表於 16-10-14 11:22

男爵府

國民生產總值:5545

SongZi 發表於 16-10-13 18:39
想買細兩房
睇到的內園盤好似唔錯
但長實發展商聽聞都有漏水問題

越來越差

複式洋房

fabei 發表於 16-10-13 19:41
整體泓景台個衞生狀況唔理想,夜晚有曱甴響平台果層行來行去,我果陣住低層,廚房好多小曱甴,有朋友住超高 ...

咁恐怖我最驚就係蟑螂

複式洋房

lhbaby 發表於 16-10-13 20:49
親戚住高層聽話屋企好多大小強,但我經常去好鍾意內園

我都覺得佢個內向園好靚好舒服
設施都好似唔錯

複式洋房

但經紀話細兩房都升到七百萬了好似貴得有的過份

大宅

國民生產總值:1512

SongZi 發表於 16-10-15 13:22
但經紀話細兩房都升到七百萬了好似貴得有的過份

貴到....唉

禁止訪問

國民生產總值:4672

別墅

國民生產總值:746

住過,屋苑管理幾好,每座的大使幾肯幫人(雖然個別無咁醒目,都算有禮貌),我鍾意有室外及室內泳池同阿瑪遜及小朋友設施,住果陣唔覺有大小強。
缺點:無街市,樓下惠X細,百X唔新鮮,吉xx貴,但四小龍果幾個屋苑都係咁。

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎