用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

美國媽媽會 今日: 1|主題: 2200

上網買日韓衫

複式洋房

國民生產總值:462

請問版上JM有無上網買開 韓國/日本 靚衫的網店介紹?可以直接ship US, 而運費唔太貴的。

王國熱話
韓劇友哇鬼大本營~part3
鍾意<<防彈少年團>>BTS入黎傾
宋宋CP 太陽的後裔 Part II
<<雲畫的月光>> 鍾意朴寶劍入黎傾

大宅

國民生產總值:1250

回覆 cutiewifey 的帖子

Ship to where? SF?

複式洋房

國民生產總值:452

回覆樓主:

美國衫真係唔合口味

大宅

國民生產總值:1048

回覆樓主:

我都想知,想Shopping 去LA,這邊d衫真係唔啱我回味(>﹏<)

複式洋房

國民生產總值:294

cutiewifey 發表於 16-10-15 02:49
請問版上JM有無上網買開 韓國/日本 靚衫的網店介紹?可以直接ship US, 而運費唔太貴的。

...

我買開一的網站都係香港的,佢地賣開韓國衫,如果買滿$200美金都免郵寄美國,有興趣inbox我比link妳地

別墅

國民生產總值:705

cutiewifey 發表於 16-10-15 02:49

...

我都經常搵韓國代購由香港寄衫過來SF, 有興趣可以一齊集運, 一齊慳啲運費!

別墅

國民生產總值:898

Doreayu 發表於 16-10-29 14:40
我都經常搵韓國代購由香港寄衫過來SF, 有興趣可以一齊集運, 一齊慳啲運費!
...

有興趣喎(emoji)(emoji)

別墅

國民生產總值:898

claudia88 發表於 16-10-24 23:54
我買開一的網站都係香港的,佢地賣開韓國衫,如果買滿$200美金都免郵寄美國,有興趣inbox我比link妳地
...

可唔可以send埋比我啊

複式洋房

國民生產總值:351

Doreayu 發表於 16-10-30 03:40
...

咁係邊度揀衫?

別墅

Johnsonkaty 發表於 16-11-4 12:03
咁係邊度揀衫?

因為係香港代購專頁,唔方便公開,另外再pm你.

別墅

國民生產總值:674

Doreayu 發表於 16-11-4 23:33

有興趣,pm埋我

別墅

dauling 發表於 16-11-5 22:54
有興趣,pm埋我

好啊!無問題!個韓國代購每個月去韓國入一次貨,所以啲衫款式好新好潮!

複式洋房

國民生產總值:351

Doreayu 發表於 16-11-4 23:33

收到
多謝

大宅

國民生產總值:1250

PM me too thx

大宅

國民生產總值:1200

好媽媽勳章

Gmarket. Lotte

超級版主

國民生產總值:97655

最關心BB問題熱投勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 我的育兒心得勳章 2015xmas 2016夢想成真 樂桃猴年勳章

回覆樓主:

禁止(集體)團購/預訂/預購/代購/代訂/夾單等活動(不論是否謀利), 另版面不斷留請pm亦違反版規第一條,會要關帖架,麻煩大家合作,謝謝。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

大宅

國民生產總值:1048

claudia88 發表於 16-10-25 12:54
...

可唔可以比個網址我呀,thanks

大宅

國民生產總值:1931

我都想知。我研究過tenso,係forwarding service,但係好難估shipping. 又搵唔到Japan直接ship美國嘅online shop.
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎