自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章

KITTY0328 發表於 16-10-17 16:13
我見到立刻叫他停影, 無端端影咩, 小朋友大哭也影

對方真過份。

男爵府

我冇叫她delete , 因為得我同女女, 我也有d驚, 不知他咩人, 我叫她停就走了

伯爵府

呢到d 媽媽都好中意看圖作文架, 留意下有冇人出post , 一陣話你冇家教, 唔識教, 嘈到人, 一係點做人亞媽, 由佢喊~~~利申先, 我都覺得佢唔岩

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆:KITTY0328 的帖子

男爵府

回覆:剛剛我女在商場發大脾氣哭, 竟然有人用電話影她video

咁鬼衰,咁都影。有次我女響商場扭抱,我同爸爸都堅持唔抱,佢狂喊又攬住我地對腳,有人行過都望住我們,幾驚又俾人影相。

子爵府

依家出街好大壓力,成日都驚上左youtube

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都好憎呢類人

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

Whitechocolate 發表於 16-10-17 16:15
回覆 KITTY0328 的帖子

D人正低能仔,咩都影一餐

係!家陣D真係好無聊!

伯爵府

宜家出街好有壓力,隨時比人影張相就看圖作文
(ง •̀_•́)ง 漫漫長路, 加油

珍珠宮

D 人真係痴痴地..

珍珠宮

D 人真係痴痴地..

男爵府

其實可唔可以報警架?

大宅

2023年兔年勳章 BB防敏心得分享勳章

怕佢玩 fb 現場直播

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

十分討厭呢類人,乜都影上网公審!
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

侯爵府

2018復活節勳章

KITTY0328 發表於 16-10-17 16:13
我見到立刻叫他停影, 無端端影咩, 小朋友大哭也影

我真係好憎人咩都影一餐

放上網公審真係好賤格, 又唔知發生咩事就放上去

有冇諗過人感受? 點解唔自己當面同人講要放上網公審

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

黃二少奶 發表於 16-10-17 16:18
而家啲人真係好恐怖,所以我都好驚阿女係街做啲咩,而家啲人咩都擺上網,又唔知來龍去脈亂咁公審
...

男爵府

D人好冇禮貌!!

伯爵府

虎到金來勳章

回覆樓主:

d人痴線,變態架

首頁
12345...7

尾頁

跳至