用戶登入

找回密碼 | 註冊

紅色火災危險警告現正生效 - 資料由天文台提供
20oC.52%

義工

自由講場 今日: 1793|主題: 942699

跳至
香港 Artist 唔紅入內地  

大宅

國民生產總值:2468

BKXmas勳章

分享下以你地所知,有邊個香港 Artist / 歌手香港撈唔掂,入左內地而經左呢?

黃早男?

象牙宮

國民生產總值:237204

瞓得好勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 我的育兒心得勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 BKXmas勳章 2017勳章 FRISO飲奶勳章 雞年勳章 美好大世界2017勳章 2017媽媽節 開心吸收勳章 食得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

的士陳

咬香口膠    發表於 16-10-19 16:22
wcpcelia    發表於 16-10-18 08:56
zazabeauty    發表於 16-10-17 19:12
debbyma    發表於 16-10-17 18:19
Chirley    發表於 16-10-17 16:46

象牙宮

瞓得好勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 我的育兒心得勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 BKXmas勳章 2017勳章 FRISO飲奶勳章 雞年勳章 美好大世界2017勳章 2017媽媽節 開心吸收勳章 食得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

其實仲有好多

boyz 既 kenny都係好紅
拍戲紅左好多人,始終市場大好多好多

大宅

國民生產總值:4368

BKXmas勳章

衰竇 發表於 16-10-17 16:30
分享下以你地所知,有邊個香港 Artist / 歌手香港撈唔掂,入左內地而經左呢?

黃早男?

劉愷威,劉錫明,Gem

男爵府

國民生產總值:6563

BKXmas勳章

回覆樓主:

Rain

伯爵府

國民生產總值:17250

BKXmas勳章

估唔到會紅:
劉x威
的士陳
李x華

Chirley    發表於 16-10-17 16:46

伯爵府

國民生產總值:18577

2017勳章 BKXmas勳章 陪月勳章

回覆:香港 Artist 唔紅入內地

陳鍵鋒

Btw, 黃祖藍同gem香港都唔算撈唔掂呀,佢地係本身香港已經紅咗,跟住再到內地紅

珍珠宮

國民生產總值:38463

開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節

就算香港撈得掂都有去內地搵人仔, 大陸十幾億人口, 一人比一蚊你都發左

水晶宮

國民生產總值:58219

hashtag影視迷勳章 BKXmas勳章

鐘漢良

Dwmn    發表於 16-10-17 18:08

大宅

國民生產總值:3848

BKXmas勳章 2017媽媽節

經典人物代表應該係劉愷威....早期d張衛健係咪呢....

象牙宮

WChan 發表於 16-10-17 16:41
鐘漢良
呢個又係勁

侯爵府

國民生產總值:24744

BKXmas勳章

sasa0208 發表於 16-10-17 16:31
的士陳

呢個真係勁

水晶宮

國民生產總值:57666

開心吸收勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 2017媽媽節 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

陳浩民?

男爵府

國民生產總值:8573

BKXmas勳章

Bosco算唔算吖, 佢去咗內地拍劇都有男主做.

水晶宮

國民生產總值:74334

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

張偉健

琥珀宮

國民生產總值:157748

BKXmas勳章

衰竇 發表於 16-10-17 16:30

黃早男?

王祖男多才多藝又努力,去到邊都會紅。

估唔到紅咗李彩樺。

琥珀宮

國民生產總值:157748

BKXmas勳章

鐘漢良

兩年睇咗套最美的時光,俾男一電到暈一暈,Google 才知道鍾漢良係香港人,演技好掂!

水晶宮

國民生產總值:58219

hashtag影視迷勳章 BKXmas勳章

Sumyeema1 發表於 16-10-17 16:55
兩年睇咗套最美的時光,俾男一電到暈一暈,Google 才知道鍾漢良係香港人,演技好掂!
...

何以笙蕭默 一樣咁正!!!

大宅

國民生產總值:1383

BKXmas勳章

baby_yee 發表於 16-10-17 16:45
呢個真係勁
呢個真經典

「換個角度,自然有出路。」

男爵府

國民生產總值:5916

BKXmas勳章

鐘漢良

唉,又要講多次。
鍾漢良十七八歲考入無線舞蹈班,拍咗少年五虎、親恩情未了。無線要佢簽多五年,係佢嫌太耐唔肯簽咋。果時佢二十歲咋。

wcpcelia    發表於 16-10-18 08:56

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎