用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

今日: 78|主題: 49036

28週+3 血壓高

複式洋房

國民生產總值:223

今日去健康院產檢,量血壓上壓高左
第1次量上壓 138,第2次 135
之後話要即刻見醫生,醫生再量上壓 132
檢查個肚話肚圍比依家週期大左啲,32cm
冇蛋白尿,寫左轉介信叫我去屯門醫院約期做檢查…
我好擔心,會唔會有啲唔好事發生
點解會血壓高咁唔好彩…

水晶宮

國民生產總值:61676

量血壓前,要坐定定,唔會好高,睇下醫生點講。

子爵府

國民生產總值:11995

係屋企有冇量? 我去健康院度通常都高D

複式洋房

haha748494 發表於 16-10-18 14:30
量血壓前,要坐定定,唔會好高,睇下醫生點講。

Thank you ~ 希望係我緊張得濟
聽日去醫院約期做檢查

複式洋房

tikchi 發表於 16-10-18 14:38
係屋企有冇量? 我去健康院度通常都高D

屋企量上壓 keep 住124~118 之間
又冇好似產檢錦咁高
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎