用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

二手市場 今日: 635|主題: 2105766

徵學行車

複式洋房

國民生產總值:147

因小朋友腳做完手術,要一部坐嘅學行車比佢學返行路,希望唔好太貴及九龍灣/牛頭角mtr交收,希望徵到謝謝各位

王國熱話
三字歌星名接龍-接任何一字,可同音
A-Z 英文名 順序接
三字接龍 接其中一字 (同音都得)part 2
*** 七色彩虹 *** (同音也可)

別墅

國民生產總值:738

Ming0625 發表於 16-10-19 01:08
因小朋友腳做完手術,要一部坐嘅學行車比佢學返行路,希望唔好太貴及九龍灣/牛頭角mtr交收,希望徵到謝謝各 ...

是這款學行車嗎?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

複式洋房

引用:Quote:Ming0625 發表於 16-10-19 01:08 因

原帖由 aurora1028 於 16-10-20 發表
是這款學行車嗎?
是,請問幾錢?

別墅

國民生產總值:738

Ming0625 發表於 16-10-20 23:43
是,請問幾錢?

$100,九龍灣港鐵站交收

複式洋房

國民生產總值:282

Ming0625 發表於 16-10-19 01:08
因小朋友腳做完手術,要一部坐嘅學行車比佢學返行路,希望唔好太貴及九龍灣/牛頭角mtr交收,希望徵到謝謝各 ...

$150 (送麵包超人玩具)

葵芳交收

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

國民生產總值:3117

回覆 Ming0625 的帖子

請問仲需耍學行車嗎?

複式洋房

引用:回覆 Ming0625 的帖子請問仲需耍學行車嗎

原帖由 joew_525 於 16-11-02 發表
回覆 Ming0625 的帖子

請問仲需耍學行車嗎?
Sorry,已徵到thx

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎