用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 3885|主題: 870239

想買用wifi 功能就可print 相既機,有冇推介?

別墅

國民生產總值:653

為方便print相交小朋友功課,想買用wifi就可print相既打印機,大家有冇平靚正推介?(emoji)(emoji)

侯爵府

國民生產總值:22627

回覆樓主:

canon

pbpk03845784    發表於 16-10-19 16:39

別墅

國民生產總值:805

用梗Canon,平至五百幾一部彩色inkjet 連scan 連fax

別墅

20jack09 發表於 16-10-19 16:02
用梗Canon,平至五百幾一部彩色inkjet 連scan 連fax

咩型號?

別墅

choco_soup 發表於 16-10-19 15:45
canon

可否用wifi連接電話及printer?

侯爵府

國民生產總值:22627

sum324hk 發表於 16-10-19 17:35
可否用wifi連接電話及printer?

可以呀。電話有app 可以直接send file 去printer print 相。

侯爵府

國民生產總值:20936

BK Milk勳章 畀面勳章

回覆樓主:

canon 家用printer或專門 print 4R相的都有。

珍珠宮

國民生產總值:39696

畀面勳章

Brother

男爵府

國民生產總值:7052

動物勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 2016夢想成真

Canon Selphy

Ryanma    發表於 16-10-20 10:35

禁止訪問

國民生產總值:1208

別墅

國民生產總值:805

sum324hk 發表於 16-10-19 17:33
咩型號?

PIXMA MG 系列,可以電話用app 直接print 相。

Ryanma    發表於 16-10-20 10:36

大宅

國民生產總值:3910

我應該任何牌子的較新型號都是wifi的了。

我用緊HP, wifi 連接,download HP手機app可以直接print手機的相。

我揀HP主要係佢話自己的新墨盒設計是不會乾,擺幾耐唔print都不會塞墨。

伯爵府

國民生產總值:19297

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

我屋企有Selphy, Pixma 都係Canon

Selphy print 相, Pixma print 囝囝0既功課

別墅

Ryanma 發表於 16-10-20 10:37
我屋企有Selphy, Pixma 都係Canon

Selphy print 相, Pixma print 囝囝0既功課

Thanks!咁大概幾錢?
又係dw app就可電話直接print 相?

伯爵府

引用:Quote:Ryanma+發表於+16-10-20+10:37+我屋

原帖由 sum324hk 於 16-10-20 發表
Thanks!咁大概幾錢?
又係dw app就可電話直接print 相?
Selphy 大約千一,
Pixma 大減價時買三舊,有JM 話五舊都有交易。
2部都可以Download apps print,
最近發現iPhone 直接send print 都得,唔駛用apps.

大宅

國民生產總值:2571

我用緊HP, wifi 連接,download HP手機app可以直接print手機的相。

我揀HP主要係佢墨盒唔貴, 而且都算幾襟用

男爵府

國民生產總值:9525

Canon selphy 唔駛裝app, 用wifi / pear to pear /連線 /手指 / sd card 都得

你可以去cc super睇,佢長期有display, 機連相紙(內附色帶)成個package 咁賣,千幾

尋晚先同阿仔印完功課
記者朋友們唔該勤力D出去搵料寫新聞,唔好上網QUOTE我D留言落報紙啦,唔該!

伯爵府

小蜜豐 發表於 16-10-20 16:24
Canon selphy 唔駛裝app, 用wifi / pear to pear /連線 /手指 / sd card 都得

你可以去cc super睇,佢長期 ...
你用selphy print 功課? 關於相0既功課?

男爵府

國民生產總值:9525

Ryanma 發表於 16-10-20 16:32
你用selphy print 功課? 關於相0既功課?

係印相做功課

而家小學好鬼多功課都要貼家庭相,仲要貼哂爺嫲公婆,冇機真係唔知邊度搵咁多相

Ryanma    發表於 16-10-20 17:58
記者朋友們唔該勤力D出去搵料寫新聞,唔好上網QUOTE我D留言落報紙啦,唔該!

大宅

國民生產總值:1870

咁如果要再用埋編a4文件咁邊款好?謝謝
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎