用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

潮流時尚 今日: 308|主題: 79955

[時裝] 原來香港都有日版North face

大宅

國民生產總值:1214

頭先行Hysan先知原來香港有日版North face專門店,見到件娃娃型羽絨好靚又唔貴,不過我唔襯娃娃型所以無試

王國熱話
朋友派在彩雲一邨長波樓,有冇Jm可以講吓...
G.129......擴3有無jm預計到幾時可以上樓?
公屋審查完可否拿綠表資格買居屋?
有冇好裝修公司介紹?

大宅

國民生產總值:3866

幾銀?

大宅

emmamay 發表於 16-10-19 22:16
幾銀?

$21xx

大宅

國民生產總值:3866

去 look look 先!thanks !

大宅

emmamay 發表於 16-10-19 22:28
去 look look 先!thanks !

好吖,有一個類似淺灰色一個黑色

wcpcelia    發表於 16-10-21 12:06

男爵府

國民生產總值:6555

回覆 mm1515 的帖子

開左成年了...佢地d 設計係唔同d架(black label)
痛失寶寶........

寶石宮

國民生產總值:326863

動物勳章 最關心BB問題熱投勳章 樂桃猴年勳章 2016夢想成真 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2015xmas

唔多呢⋯⋯

大宅

emmamay 發表於 16-10-19 22:16
幾銀?

Sorry,今日再去問清楚原來果件唔係日版係美版,同埋價錢係$2990,好似唔係好抵好薄下

子爵府

國民生產總值:10232

謝謝分享
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎