自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

大廚勳章

iamlazy 發表於 16-11-12 10:04
順豐係貴,但佢真係check到有冇收貨或唔見貨

我試過賣家一拍賣分兩包裹,順豐只跟電腦單收得一件。。在香港收到後發現少一件。。。都順豐幫我跟返。。。追返國內速弟。。。
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

水晶宮

seaheart88 發表於 16-11-12 10:09
我試過賣家一拍賣分兩包裹,順豐只跟電腦單收得一件。。在香港收到後發現少一件。。。都順豐幫我跟返。。 ...

順豐係有料,但真係貴,一兩件比佢賺,太多真係好金

瑪瑙宮

大廚勳章

iamlazy 發表於 16-11-12 10:11

但買野最緊要安心收到,仲要快。。我次次一合拼幾乎即日已出庫,勁快到公司。。所以我覺得值。

我試過4xp, 心急了幾日都吾知點追。。

瑪瑙宮

大廚勳章

iamlazy 發表於 16-11-12 10:11

我仲有一單令我對大陸速弟有陰影。。。

廠發了件零件,交一間叫全峰,,原來佢落香港就分比振通。。。但我件零件成個星期未收到。。我就係咁追廠查,當然係在香港,但追香港又無,原來振通都有網上追蹤包裹。。但顯示已被人簽收。。。我勁緊張。。。各方面都追都不得要領。。。振通好求其話找不到就當遣失包裹吧。。。賠運費

我最後炸間廠形,佢地都肯免費再發。。。今次我要求順豐我自己到付。。。你知嗎,勁快,中午在廣州發件,我第二晚在公司7點幾已收到。。。39元。。。絕對值貴d

喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

男爵府

回覆 iamlazy 的帖子

希望係咁. 因為第一次自己淘寶, 仲要第一次集運, 所以用咗官方集運.

首頁

尾頁

跳至