用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

出埠旅行 今日: 97|主題: 117147

[韓國] 韓國自由行

大宅

國民生產總值:1412

BK Milk勳章

可否介紹一家大細去韓國自竹行有咩地方O岩小朋友玩? 謝!

王國熱話
九龍灣德福花園3 房 實用553(冇樓睇)
放租 - 屯門 西鐵 兆康站 村屋 全新 500呎 ...
買樓問題
[放租] 又一居三房, 新裝, 向東南, 光猛清...

複式洋房

國民生產總值:140

MCLH0924 發表於 16-11-24 14:51

我都系带两个细佬自由行,你几多号出发啊?

大宅

BK Milk勳章

未定地呀! 想去韓國, 知唔知有什麼地方啱細路玩?

洋房

國民生產總值:94

可以去everland喎~多小朋友設施又有動物園
可以去埋汗蒸幕一家大細疏呼下

子爵府

國民生產總值:10019

熱血金章 醒目開學勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回

MCLH0924 發表於 16-11-24 14:51

kidzania, 愛宝, 兒童大公園

wcpcelia    發表於 16-11-25 15:14

大宅

BK Milk勳章

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
媽媽們除左上述外, 仲有冇其他推介? 兒童公園會考慮因不太遠, 愛寶就要睇睇, 車程好長, 因除左哥哥唔駛點TAKE CARE外, 仲有個2歲, 車程太耐唔太方便

珍珠宮

國民生產總值:32721

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

發表於 7 天前 |顯示全部帖子

回覆:韓國自由行

小朋友幾大?我覺得kidzania幾好玩。

大宅

BK Milk勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
我都上過Kidzania網睇過, 都會考慮下, 謝!
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎