心聲留言

跳至

首頁

尾頁

大宅

前晚見紅 琴晚自然排出 今日照 好乾淨排得
一切黎得快 去得仲快 老公走落街喊完上黎再喊 我好似好後知後覺甘完全空白 五識喊冇心痛 毫無感覺 到今日下午先好似反應到甘 覺得好難過 幸福 子女五系必然 五明點解d人生完會掉出街
好慶幸好感恩 我已經有兩個女 希望佢地健康快樂成長已經心滿意足

老公話養好身體為重要 日後隨緣

(有感而發)

珍珠宮

hopingwong 發表於 16-11-25 01:58
一切黎得快 去得仲快 老公走落街喊完上黎再喊 我好似好後知後覺 ...
傷心過後再振作...BB會好快回到你身邊.....

伯爵府

一切黎得快 去得仲快 老公走落街喊完上黎再喊 我好似好後知後覺 ...

替你傷心!! 加油呀樓主
最重要養好身體,一切隨緣

大宅

開心吸收勳章

加油加油

大宅

各位有心 同先生同五再提 不過大家心中都未放低
有冇有試過既媽媽 幾耐先釋懷到

大宅

我明白!我仲有一個女要照顧
當時醫生都話 可能系停止左成長 或者 遲排 我地比多一星期時間睇下點 就安排我出院
出左院。 到夜晚突然間又her好多血同一舊野 又即時去急症
個急症醫生話 太太 你可能作小產啦 要再留院
我先生迫於無奈 返屋企睇大女啦
咁再照都系個啲答案 要等
到凌晨突然肚痛 去廁所就排出了

我先生唔敢提唔敢講 唔開心都收埋
只系話由第一次入急症已經有心理準備
我地再試 可能真系唔健康呢咁啦
咁我自己系傷心嘅 但都明白 唔健康嘅格硬都無用 唯有專心湊住個女先 第二胎系時候就會嚟啦

可能一直都有大女陪 要湊住佢 好似個幾月到都無事
身心都準備好 小天使再次返嚟我到啦!
所以 樓主 加油!小天使會再嚟 最緊要系調理自己 用最佳狀態迎接bb

大宅

Fan0129 發表於 16-11-26 01:56
我明白!我仲有一個女要照顧
當時醫生都話 可能系停止左成長 或者 遲排 我地比多一星期時間睇下點 就安排我 ...

睇到你呢篇 好明白你地既感受 我地兩夫妻都系甘
不過恭喜你先 祝你生個健康寶貝

請問你康復左幾耐先再努力?

大宅

hopingwong 發表於 16-11-26 02:03
睇到你呢篇 好明白你地既感受 我地兩夫妻都系甘
不過恭喜你先 祝你生個健康寶貝

都兩個月到先敢再試

別墅

回覆樓主:

我剛剛都小產左,20號凌晨肚痛入急症,無塞葯情況下,醫生用鴨咁鉗幫我鉗走胎囊同組織
我,第一胎,36歲,意外懷孕,有左果一刻,同老公好驚喜好開心,邊有想過bb在8週會照到無心跳,心情好似坐過山車咁,而家過左一星期,個腦仍然諗起個bb,老公叫我向前看,講真,邊放得低?自己骨肉,響個肚度有感情
而家,同自己講唔好再諗,養好身子再算,無好既健康,點可以保護下一個bb
你要加油呀

大宅

ring_888 發表於 16-11-28 01:47
我剛剛都小產左,20號凌晨肚痛入急症,無塞葯情況下,醫生用鴨咁鉗幫我鉗走胎囊同組織
我,第一胎,36歲, ...

我都系8週冇左 加油喇 36歲懷孕五容易 要養好身體 一定會再機會 我盡量都五諗喇 希望大家都再有喜訊 一切安好

子爵府

男爵府

hopingwong 發表於 16-11-26 00:17
各位有心 同先生同五再提 不過大家心中都未放低
有冇有試過既媽媽 幾耐先釋懷到
...

我同你一樣 有兩個女女了,第三個也是自然流產,來得快 去得也快. 隔左五年 我現在等緊下個月第三個bb出世,41歲的高齡媽媽啦!

禁止訪問

禁止訪問

複式洋房

我今年2月新年都是自然流產了, 好記得新年不停出入急症, 愁雲慘霧咁過@@''

~~ 到以家過左大半年又開始努力中!!! 大家加油呀 ~~

子爵府

加油

複式洋房

希望樓主重新振作。

子爵府

回覆樓主:

我都係生左兩個,後陀第3胎,自然流產 隔左半年再有女女,歲半啦。

首頁

尾頁

跳至