用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

今日: 190|主題: 48914

5weeks多既媽媽們,你地有冇咩不適感覺呀?

別墅

國民生產總值:584

12月初先有得照閃閃,感覺未好實在住,但係keep住個人好攰,瞓好多都好攰,有時少少暈,胸脹痛,食少少野已經好頂住,所以好快又餓,肚都大左(可能加埋之前肚腩),所以褲頭都緊了,幸好暫時只有少少作悶但冇嘔,5weeks多既媽們你地呢?

別墅

回覆樓主:

今日仲有少少流啡添

洋房

國民生產總值:59

bebechichi 發表於 16-11-25 16:36
12月初先有得照閃閃,感覺未好實在住,但係keep住個人好攰,瞓好多都好攰,有時少少暈,胸脹痛,食少少野已 ...
我同你的感覺一樣

大宅

國民生產總值:2439

bebechichi 發表於 16-11-25 16:36
12月初先有得照閃閃,感覺未好實在住,但係keep住個人好攰,瞓好多都好攰,有時少少暈,胸脹痛,食少少野已 ...

我琴日嘔咗第一次呀,早兩日開始有d反胃feel同冇胃口。本身都冇諗住會嘔,點知琴日朝早就發生咗。個人好攰,嘔完再食返野又去瞓,瞓到條腰都痛,但都唔知可以點,坐係度又個人冇咩力咁。個肚就唔多覺大咗,因為一直有大肚腩而家只希望孕吐唔好日日出現,真係嘔到眼淚鼻水標哂出嚟,好辛苦
今日我同你都踏入6wk, 繼續加油過多幾日就可以見醫生喇

大宅

國民生產總值:2439

bebechichi 發表於 16-11-25 23:58
今日仲有少少流啡添

休息多d,加油!

別墅

國民生產總值:854

回覆 bebechichi 的帖子

我都係

別墅

回覆樓主:

原本6/12先照閃閃,但流啡要提早見醫生,希望冇事
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎