用戶登入

找回密碼 | 註冊

18oC.62%

義工

出埠旅行 今日: 11|主題: 132184

[日本] 交x銀行鑽石卡海外簽帳免手續費

大宅

國民生產總值:1225

BKXmas勳章

我去4日東京,發現唱唔夠現金,米碌卡囉,帶左張銀聯去,因為好多地方銀聯都有優惠,大家都知銀聯個rate都靚,仲免手續費,原來交x銀行鑽石卡海外簽帳都免手續費,呢排yen跌緊,簽卡仲平過我係香港唱,總之勁開心啦!忍唔住要同多d人分享

王國熱話
326bb 揮手區!
16年嘅媽媽 有興趣入黎傾下18年報讀n班嗎
有冇3/31/2016出世bb大家交流下
317bb

翡翠宮

國民生產總值:99247

BKXmas勳章

引用:我去4日東京,發現唱唔夠現金,米碌卡囉,

原帖由 siuyibaby 於 16-11-25 發表
我去4日東京,發現唱唔夠現金,米碌卡囉,帶左張銀聯去,因為好多地方銀聯都有優惠,大家都知銀聯個rate都 ...
銀聯信用卡,大部分bank都免手續費

大宅

BKXmas勳章

回覆:交x銀行鑽石卡海外簽帳免手續費

唔係銀聯唔收,好多bank收返自己果邊手續費咩

翡翠宮

國民生產總值:99247

BKXmas勳章

引用:唔係銀聯唔收,好多bank收返自己果邊手續費

原帖由 siuyibaby 於 16-11-25 發表
唔係銀聯唔收,好多bank收返自己果邊手續費咩
多數bank都無收,少部分(包括匯豐恒生)就有收!

大宅

BKXmas勳章

以我知得上商同交通唔收,所以真係抵到笑

wcpcelia    發表於 16-11-28 11:38

大宅

國民生產總值:1292

BKXmas勳章

我一向都用Aeon張銀聯咭都無收費喎

wcpcelia    發表於 16-11-28 11:39

大宅

BKXmas勳章

引用:我一向都用Aeon張銀聯咭都無收費喎

原帖由 大豬脾 於 16-11-26 發表
我一向都用Aeon張銀聯咭都無收費喎
啊!原來係咁

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎