美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

水晶宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章

cuddlybear 發表於 16-12-6 12:15
想問問有冇人試過呢支essential creme fluid

essential creme fluid 未用過,Skin Renewal Fluid 就用過夏天ok, 乾燥日子我個人覺得不夠潤.
jm 如果妳在 lotte 買的話記得用白金咭付款,即時9折...30000w 以上即時退稅
Hello...

大宅

回覆 cuddlybear 的帖子

係首爾邊度有counter?我出年都會去首爾

禁止訪問

禁止訪問

水晶宮

Piglymeowbb 發表於 16-12-6 20:38
所有白金咭都ok?個優惠做到幾時?

sorry 正確是95折,所有白金咭都ok ar , 我27/11 去的,退稅9000w 即時扣減不用去機場做,但至到幾時我就不清楚
Hello...

水晶宮

Elevenbaby 發表於 16-12-5 16:06
回覆 Piglymeowbb 的帖子

我覺得佢地真係好好,又唔會迫你買,送野又爽手,而家雪花秀送果d全部一包細細包 ...

係Lotte D sa 以前都係送細細包 sample, 我11月尾去佢地出手勁豪送咁大支sample 給我
Hello...

禁止訪問

水晶宮

Piglymeowbb 發表於 16-12-6 21:03
咁好既....我三年前喺機場duty free...買左三千蚊港紙,一樣sample 都無
...

唔緊要啦有我陪妳我係機場都有買都係乜都冇得送,不過我係買優惠双裝
Hello...

水晶宮

Piglymeowbb 發表於 16-12-5 12:34
枝洗面膏二百蚊左右幾抵用,洗完唔乾,感覺幾好。缷妝油無咩特別,我無買,因為有更多更好既選擇。
...

jm 妳係味講D支?我都覺得很好用洗臉時有mousse feel, $240 only 又有sample 送
Hello...

大宅

kamanma 發表於 16-12-6 20:48
sorry 正確是95折,所有白金咭都ok ar , 我27/11 去的,退稅9000w 即時扣減不用去機場做,但至到幾時我就 ...

請教!唔知係咁啱無貨定點,我6月個時向明洞間lotte要登記passport 俾埋錢先有得去機場拎,我覺得麻煩無買,可以分享個購物過程嗎?我個次去超多B6,鬼咁噪,搞到我都無心機買

禁止訪問

水晶宮

Ahvicvic 發表於 16-12-6 21:51
請教!唔知係咁啱無貨定點,我6月個時向明洞間lotte要登記passport 俾埋錢先有得去機場拎,我覺得麻煩無買 ...

U're welcome
我以為上樂天網買的客戶才會去機場攞
我今次在明洞和四月初在中區乙支路總店買也是付款/show passport 退稅/即時取貨不用到機場取.
D B6 又真係幾煩講野高幾個key 如果佢地有三四人同行仲勁吖
如果妳買大路野機場大部份貨品都會有存貨,買双裝又平D很抵用
Hello...

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至