用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

湊B百科 今日: 1|主題: 846

(求助)四個月bb 夜晚訓覺前喊到收吾到聲?

複式洋房

國民生產總值:154

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
吾知咩事 喊到累左就訓以前都吾會 呢幾日晚晚喊三四個字
喊到聲都沙 喊到累就訓左!
有無媽咪教下我

王國熱話
各位泵媽,handsfree值得買嘛?
餵母乳,可唔可以食中藥?
BB蠶豆症可以飲mother milk 茶嗎?
優合8004/8016邊款好啲呀?

大宅

國民生產總值:3532

BK Milk勳章 畀面勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
Fannyyyyt 發表於 16-11-26 00:32
吾知咩事 喊到累左就訓以前都吾會 呢幾日晚晚喊三四個字
喊到聲都沙 喊到累就訓左!
有無媽咪教下我

我啱啱岀完post先見到,原來有BB同我囝囝一樣。
就嚟4個月,又係依幾日先扭抱瞓。。。

洋房

國民生產總值:66

畀面勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
如果抱他而不哭。 可能他感覺有點冷,可以嘗試多穿衣服看。希望可以幫助你

複式洋房

國民生產總值:245

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
chiubb2012 發表於 16-11-27 01:09
我啱啱岀完post先見到,原來有BB同我囝囝一樣。
就嚟4個月,又係依幾日先扭抱瞓。。。
...

我女都係就4個月,呢两晚又係點抱都喊瞓唔到,搞咗好耐,我超攰唔知佢想點

複式洋房

國民生產總值:212

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
剛打完針?
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎