用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

湊B百科 今日: 20|主題: 1141

(求助)四個月bb 夜晚訓覺前喊到收吾到聲?

複式洋房

國民生產總值:156

BKXmas勳章

吾知咩事 喊到累左就訓以前都吾會 呢幾日晚晚喊三四個字
喊到聲都沙 喊到累就訓左!
有無媽咪教下我

王國熱話
招請初級會計文員一名
招請多名客户聯絡文員(不是金融)
誠徵全職、兼職、保險掛牌(北角)
誠聘天然護膚品sales(CWB)

大宅

國民生產總值:3595

BK Milk勳章 畀面勳章 BKXmas勳章

Fannyyyyt 發表於 16-11-26 00:32
吾知咩事 喊到累左就訓以前都吾會 呢幾日晚晚喊三四個字
喊到聲都沙 喊到累就訓左!
有無媽咪教下我

我啱啱岀完post先見到,原來有BB同我囝囝一樣。
就嚟4個月,又係依幾日先扭抱瞓。。。

複式洋房

國民生產總值:325

美好大世界2017勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 Xmas吸收勳章 畀面勳章

如果抱他而不哭。 可能他感覺有點冷,可以嘗試多穿衣服看。希望可以幫助你

複式洋房

國民生產總值:295

BKXmas勳章

chiubb2012 發表於 16-11-27 01:09
我啱啱岀完post先見到,原來有BB同我囝囝一樣。
就嚟4個月,又係依幾日先扭抱瞓。。。
...

我女都係就4個月,呢两晚又係點抱都喊瞓唔到,搞咗好耐,我超攰唔知佢想點

複式洋房

國民生產總值:353

BKXmas勳章

剛打完針?

複式洋房

國民生產總值:311

BKXmas勳章

我個仔五個幾月.....呢個星期都係咁...
半夜喊醒....就算俾佢食完奶都會繼續喊.........

別墅

國民生產總值:610

BKXmas勳章

回覆樓主:

我仔都係咁,瞓2個鐘會紥醒喊,一晚醒4次,比佢啜我就安心(餵人奶關係),點算好呀?

複式洋房

國民生產總值:202

BKXmas勳章

回覆樓主:

我都係,舉哂白旗
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎