黃色火災危險警告現正生效 - 資料由天文台提供

用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 657|主題: 870132

JM可分享如何收納/擺放衣架嗎?

複式洋房

國民生產總值:402

求分享

大宅

國民生產總值:3302

wongchan1 發表於 16-11-26 15:15
求分享

我都想知

公爵府

國民生產總值:28632

畀面勳章

求分享

你上淘寶搵旅行衣架就有

我全屋轉晒尼款

開一下就係BB衫開二下就係大人衫

我放米筒都可以放超過50個

非常慳位

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

wcpcelia    發表於 16-11-26 17:51

公爵府

畀面勳章

求分享

複式洋房

國民生產總值:402

網上見到呢款,不過唔慳位

伯爵府

國民生產總值:17391

天佑我們 發表於 16-11-26 15:31

浪衫收衫又開又合都幾煩

公爵府

畀面勳章

sarali 發表於 16-11-26 15:41
浪衫收衫又開又合都幾煩

都係既,不過好在個領唔洗變型同埋真係好慳位唔洗執餐死,仲有唔洗打晒交,我開頭係放旅行先用,而家慣左係連屋促既都轉埋

伯爵府

天佑我們 發表於 16-11-26 16:03
都係既,不過好在個領唔洗變型同埋真係好慳位唔洗執餐死,仲有唔洗打晒交,我開頭係放旅行先用,而家 ...

係,普通衣架成日打曬交咁,我唔用時掛曬係企缸頂條通度,都 ok 唔阻人

大宅

國民生產總值:4425

留毛學野,
我啲衣架都打晒交

伯爵府

國民生產總值:19000

sarali 發表於 16-11-26 16:37
係,普通衣架成日打曬交咁,我唔用時掛曬係企缸頂條通度,都 ok 唔阻人
...

我娘家都係,掛在浴室條通度。
我而家就掛在衣櫃,反正衣櫃有位
這是充滿愛的地方,jm 幫了我很多,給我大量鼓勵。
如果你有 BB 出世頭骨受壓致腫起, G6PD , 新生嬰兒肝炎綜合症,肝酵素高等問題,我可分享個人經驗。 :)
You are not 呀窿  祝大家身體健康

伯爵府

國民生產總值:15513

回覆樓主:

廁所有個浴巾架,有條鐵通,我將d衣架掛哂上去

伯爵府

貓頭雀 發表於 16-11-26 16:45
我娘家都係,掛在浴室條通度。
我而家就掛在衣櫃,反正衣櫃有位

因為我們有部分衫。校服。內衣衭是手洗,可以順手在廁所取衣架!
以前工人掛在廳的窗花,不雅觀!

侯爵府

國民生產總值:21098

2015xmas

回覆樓主:

我掛晒係晾衣架,仲有我c6 鍾意係衣櫃拎衫唔拎架,我間中就收集

大宅

國民生產總值:3904

要收納的嗎

空衣架照掛在晾衫竿上或衣櫃內的掛竿

男爵府

國民生產總值:5117

回覆樓主:

係廁所有條通掛,其他掛晒衫係衣櫃

水晶宮

國民生產總值:74854

ILLUMA Inspired by Nature勳章 動物勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 樂桃猴年勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 秋日勳章 炎夏勳章 玩具勳章 春季勳章 冬日勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我照掛在晾衫架,或留在衣櫃內。

珊瑚宮

國民生產總值:110073

動物勳章 +3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 想生BB熱投 分享愛 我的育兒心得勳章 育兒性格勳章 2015xmas

回覆:JM可分享如何收納-擺放衣架嗎?

以前我用環保袋,現在拉尼龍繩掛響廁所算

全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

侯爵府

國民生產總值:21307

回覆樓主:

用文件盒

禁止訪問

國民生產總值:5386

回覆樓主:

大宅

國民生產總值:2437

回覆樓主:

我就咁放

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎