用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

潮流時尚 今日: 212|主題: 79830

[手袋] 新入手Burberry mini 背囊

別墅

國民生產總值:616

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
香港機場上機前入手
未出發先破財

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

ada0707    發表於 6 天前

王國熱話
如果小朋友比人爭野玩,咁點教
小學生返學恐懼?
BB見到我就成日喊,見到婆婆就好開心..我...
幼稚園謠言

子爵府

國民生產總值:14499

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 BK Milk勳章 2015xmas 畀面勳章

複式洋房

國民生產總值:447

我都鍾意呢個袋,機場賣幾多錢?係咪同出邊一樣㗎?

翡翠宮

國民生產總值:76495

別墅

國民生產總值:597

我買左大 7500😍

wcpcelia    發表於 6 天前

別墅

FangS 發表於 16-11-27 22:41
我都鍾意呢個袋,機場賣幾多錢?係咪同出邊一樣㗎?

價錢一樣同出面專門店$9100,原本諗住唔買架,不過個sales check機話英國都斷貨,而出面門市有都落waiting list,紅色貨有都優先俾機場先。

珍珠宮

國民生產總值:46874

ILLUMA Inspired by Nature勳章 動物勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas 樂桃猴年勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子

子爵府

國民生產總值:10961

彩鑽殿

國民生產總值:800539

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 活躍勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

公爵府

國民生產總值:28426

貓狗褓姆 畀面勳章

el_20 發表於 16-11-27 21:54
香港機場上機前入手
未出發先破財
好靚啊。。得一色嗎?

大宅

國民生產總值:3319

香港機場上機前入手
未出發先破財

我買左粉紅色,大概HKD 6000,真係好抵。

水晶宮

國民生產總值:52137

大宅

國民生產總值:1941

香港機場上機前入手
未出發先破財

子爵府

國民生產總值:10402

Pretty

別墅

wbrenda 發表於 16-11-28 10:47
好靚啊。。得一色嗎?

有五個色

別墅

jasonmama888 發表於 16-11-28 11:04
我買左粉紅色,大概HKD 6000,真係好抵。

你係英國買呀?佢果邊即加左價,宜家要七百幾英磅,我見英國網都無晒紅色賣lu...所以都廢事托人

瑪瑙宮

國民生產總值:128101

畀面勳章 2015xmas

回覆:el_20 的帖子

大宅

國民生產總值:3319

el_20 發表於 16-11-28 20:01
你係英國買呀?佢果邊即加左價,宜家要七百幾英磅,我見英國網都無晒紅色賣lu...所以都廢事托人
...

我喺net a porter 買的,係英國退稅價

水晶宮

國民生產總值:50537

動物勳章

回覆:新入手Burberry mini 背囊

男爵府

國民生產總值:9929

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎