用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

夫婦情感 今日: 93|主題: 36711

捉姦在床

大宅

國民生產總值:4673

朋友結婚3個月係自己居企捉姦在床。佢地由中學到而家十幾年點解咁對自己老婆。出街食飯只朋友(甲) 餸比佢,佢地經常同66,99 旅行放閃6699好鍚朋友。賤男爆房錢都慳識左個女人年幾。

wing1388    發表於 16-12-1 09:49
pomanlife    發表於 16-11-28 10:59

王國熱話
韓劇友哇鬼大本營~part3
鍾意<<防彈少年團>>BTS入黎傾
宋宋CP 太陽的後裔 Part II
<<雲畫的月光>> 鍾意朴寶劍入黎傾

珊瑚宮

國民生產總值:103091

育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 2015xmas

拍咗十幾年拖, 係為愛而結, OR 為責任而結?

珍珠宮

國民生產總值:33423

回覆樓主:

最賤係返屋企食,真係好難面對。。。

大宅

國民生產總值:2412

belief 發表於 16-11-28 10:28
朋友結婚3個月係自己居企捉姦在床。佢地由中學到而家十幾年點解咁對自己老婆。出街食飯只朋友(甲) 餸比佢, ...

Cheap到爆,好心就出去爆房啦,男人真係信唔過,無論對對方幾好,但都只係用下面諗野。個男人一啲都唔尊重你朋友

大宅

國民生產總值:3774

回覆:捉姦在床

我識个工友都係捉姦在床,个C6係沙田馬場做馬䃿,趁老婆返工就帶条女返家九,估吾到老婆病請假早走,返回家發現床上好多長頭髪,我工友未試過留長髮,今次斷正冇面比,奇實都忍左佢好耐,62.99都話爭吾落,同佢生左2个仔日日返工又靚女唉!

大宅

國民生產總值:2247

真係cheap到爆,搞到翻屋企點都接受唔到

男爵府

國民生產總值:6491

個男人好賤仲好cheap!

公爵府

國民生產總值:27239

唔知d男人諗乜...

大宅

國民生產總值:1502

比著我都接受唔到
If you never abandon,I will in life and death

水晶宮

國民生產總值:54866

你個朋友真係心淡啊,10年嘅感情幾兒戲

水晶宮

國民生產總值:65092

即係未結前已識咗第二個女人?

瑪瑙宮

國民生產總值:128996

畀面勳章 2015xmas

回覆:belief 的帖子

子爵府

國民生產總值:12505

no kid? Then let him go.

公爵府

國民生產總值:28048

衰人
自由太多會令世人失去平衡

子爵府

國民生產總值:14885

回覆樓主:

大宅

國民生產總值:1301

賤格,爆房錢都慳,let him go

男爵府

國民生產總值:9049

belief 發表於 16-11-28 10:28
朋友結婚3個月係自己居企捉姦在床。佢地由中學到而家十幾年點解咁對自己老婆。出街食飯只朋友(甲) 餸比佢, ...

樓主你想問乜? 睇完只可以答你「哦」。男人偷食已經唔係新鮮事。

翡翠宮

國民生產總值:92020

佢男朋友又真系好大膽窩

子爵府

國民生產總值:12387

回覆樓主:

真係唔係新聞

侯爵府

國民生產總值:24367

hashtag影視迷勳章 2015xmas

其實, 我真係好唔明D男人諗乜, 點解偷食都仲要帶番屋企? 連果幾百蚊都慳番? 定係覺得刺激D? 覺得好似隨時會俾人揰破開心D?
.........................................
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎