用戶登入

找回密碼 | 註冊

寒冷天氣警告現正生效 - 資料由天文台提供強烈季候風信號現正生效 - 資料由天文台提供
14oC.64%

義工

今日: 11|主題: 12323

求救 24m呢幾晚訓覺大喊札醒幾次

大宅

國民生產總值:1018

BKXmas勳章

呢2晚佢大喊之後會自己坐起身
我想埋去抱佢拍返佢訓佢就再喊大聲D發哂脾氣咁
明明見到佢好眼訓 咪埋眼係咁喊
拍到佢訓 隔一陣佢又係咁
成晚重覆又重覆 真係好攰
有冇媽咪知道點解決

複式洋房

國民生產總值:345

BKXmas勳章

tszting1024 發表於 16-11-30 03:54
明明見到佢好眼訓 咪埋眼係 ...

我個囡之前都試過有咁嘅情況
訓訓下突然間坐係度
合埋對眼爆喊
初初以為係訓之前玩得顛
但之後訓前無玩都喊
後來我比左粒玉佢陀住
咁就無再發生

翡翠宮

國民生產總值:75418

BB防敏心得分享勳章 BKXmas勳章

會唔會嚇親,多D陪小朋友,早D訓覺。

珍珠宮

國民生產總值:30918

BKXmas勳章

系咪嚇親?缺乏安全感?將佢包實D~

大宅

國民生產總值:1779

畀面勳章 BKXmas勳章

會唔會出牙牙肉痛?

複式洋房

國民生產總值:280

BKXmas勳章

我個女呢2星期都係咁, 每2個鐘起身大喊一次, 日頭時間玩食晏覺都完全無問題, 我都好想知點解凌晨先係咁, 已經食左幾次保嬰丹都無進展, 我同姐姐都快崩潰了....

男爵府

國民生產總值:6010

BKXmas勳章

giegieb 發表於 16-12-24 15:20
我個女呢2星期都係咁, 每2個鐘起身大喊一次, 日頭時間玩食晏覺都完全無問題, 我都好想知點解凌晨先係咁, 已 ...

可以去衣紙舖度查日腳

複式洋房

國民生產總值:344

BKXmas勳章

我仔呢半年都係每晚半夜都醒好多次,我都好想搵出原因

禁止訪問

國民生產總值:523

BKXmas勳章

回覆:求救 24m呢幾晚訓覺大喊札醒幾次

大宅

國民生產總值:2685

BKXmas勳章

tszting1024 發表於 16-11-30 03:54
明明見到佢好眼訓 咪埋眼係 ...

我仔之前二歲都有段時間係咁,後來問佢佢話發惡夢,當時我比佢食咗一次保嬰單+日頭唔比佢睏太多+玩得累少少+安咗個床頭燈佢睏的時間間房唔會太黑佢亦可隨時開燈,之後就無事

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎